star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Sümeg

  • 55 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 2 126 m²

    telek

Vételár:

19,64 millió Ft

Eladó nyaraló Sümeg

  • 55 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 2 126 m² telek

  • Eladó nyaraló Sümeg

  • 55m²


Ár:

19 645 500 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

SÜMEG VÁROSHOZ KÖZELI RÉSZÉN, AZ ÖREGHEGYEN KÍNÁLJUK ELADÁSRA EGY VALAMIKORI LAKÓPRÉSHÁZ IKERFELÉT.

Az ingatlan a kristálytiszta vizű Rákóczi forrás fölött helyezkedik el, közvilágítással, aszfaltúttal rendelkező zsákutca utolsó előtti kis birtoka. Erdős lankák, szőlőültetvények nyugodt környezetében található. Kertjéből a panoráma egyik kiemelkedő pontja az esténként kivilágított vár.
Művelési ágból kivett, azonnal birtokba vehető státuszú.
A ház vezetékes vízzel, villannyal ellátott. hagyományos kályhával fűthető, a szennyvíz emésztőgödörbe gyűlik.
Az eredeti, 60 cm vastag terméskő falazatú házrészt egy hasonló nagyságú tégla épülettel bővítették.
Az így kialakított nyaraló a következő beosztású: Nappaliba vezet a bejárati ajtó, ahonnan a fürdőbe és egy másik szobába jutunk. Az utóbbi helyiségből nyílik az az étkezőkonyha. Alul a régi présház, pincével és még egy újonnan kialakított tusoló + wc helyiséggel.
A telek nyújtott téglalap alakú, alsó része is úttal határolt, így megosztható. Az ár irányár.

Sümeg a Bakonyalján, a Keszthelyi-hegység lábánál, a Balaton-felvidék és a Kisalföld találkozási pontján épült. Földrajzi fekvése egyedülálló: öt útvonal fut itt össze, ezért Sümeghez minden közel van. Rövid autót a Balaton éppúgy, mint a zalai dombvidék, Keszthely, az Európa hírű természetes termál tófürdő Hévíz, a Somló-hegy, vagy a Magas-Bakony.
Sümegen a Balaton-felvidék legjobban helyreállított középkori kővárában minden nyáron színpompás várjátékokkal idézik fel az egykori vitézek életét.
Kegytemploma ismert búcsújáró hely, a néhány száz méterre lévő plébánia templomban a XVIII. század híres freskófestője, Franz Anton Maulbertsch munkáiban gyönyörködhetünk. A város az utóbbi években dinamikusan fejlődik, termálvizes fürdőt is terveznek a közeljövőben.

Ha felkeltette érdeklődését, az ingatlan, kérem, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Pince
14m²
Fürdőszoba
3.2m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
10m²
Szoba
14m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Sümeg


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575275


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


29 900 000 Ft

Sümeg

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 80m²

12 600 000 Ft

Sümeg

  • Szobák: 1
  • Alapterület: 61m²

10 000 000 Ft

Sümeg

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 70m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575275

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó sümegi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 126 m². További jellemzői: az építés éve 1950. A nyaraló ára 19,64 millió Ft, négyzetméter ára 357 191 Ft, ami a sümegi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575275. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sümeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.