star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Sümegprága

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 2 892 m²

    telek

Vételár:

5,9 millió Ft

Eladó nyaraló Sümegprága

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 2 892 m² telek

  • Eladó nyaraló Sümegprága

  • 40m²


Ár:

5 900 000 Ft

Szobák száma
1
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zártkert, kifüggesztéses!
A LIDO HOME TAPOLCA eladásra kínál SÜMEGPRÁGAI NYARALÓ.
A LIDO HOME TAPOLCA által kínált SÜMEGPRÁGAI NYARALÓ jellemzői:
- osztatlan közös teljes terület 3302 m2-ből 1146 m2 eladó
- szőlő, kert és gyümölcsös besorolású művelés alatt lévő zártkert
- eladáskor kifüggesztésre kerülne (tulajdonba kerülés kb. 6 hónap)
- a telken található egy kb. 40 m2 alapterületű gazdasági épület (szoba-konyhás kapcsolatú)
- falazata téglából, betonfödémes padlástér, teteje cseréppel fedett
- sajnos a gazdasági épület nincs a tulajdoni lapon, így fennmaradásit kell rá kérni majd (földmérő, építészmérnök költségi összesen kb. 400-500.000,- Ft minimum)
- villany az épületben, víz kútfúrással(nincs még kút) vagy vízgyűjtős tárolóval (ciszternával) megoldható lenne, fűtéséről kályha gondoskodott, szennyvíz összegyűjtéshez zárt tartályt kell majd létesíteni
- a telken gondozatlan szőlő van, nem karbantartott állapotú a telek, viszonyt fekvése kedvező szép kilátás a környező vidékre, és még a sümegi várra is a telek egyes pontjáról
- Sümegprága szőlőhegyén, murvás, és földes úton sima személyautóval is megközelíthető szép elhelyezkedésű ingatlan, csendes, kirándulásra alkalmas vidéken, kevés, de jó szomszédokkal
- Csendes, kikapcsolódásra alkalmas természeti környezetben pihenni vágyóknak ajánlom, nyaraló kialakítására kitűnően alkalmas házikó, a Balatonhoz és Hévízhez közel, mégis a forgalmas turistahelyektől távol.
Sümegprága Veszprém megyében található, Sümegtől 5 km-re, Keszthelytől és Hévíztől 20 km-re a Bakony lábánál, a Marcal patak völgyében fekszik. Délről lombos erdő öleli körül, csodálatos panorámája az Alpok havasait is láttatja, a szőlőhegyről pedig ellátni Sümegre és az ott székelő várra. Számtalan kirándulási lehetőség a környező hegyekre, erdei túrák Bazsin, Zalaszántón és Reziben.
Amennyiben a LIDO HOME Tapolca által kínált NYARALÓ vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon. Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Konyha
12m²
Szoba
12m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Sümegprága


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6330059


+36 70

Ingatlannet kód: NET6330059


Az általad megtekintett eladó sümegprágai nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 892 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 5,9 millió Ft, négyzetméter ára 147 500 Ft. Az ingatlant Bódis Péter referens a Lido Home Tapolca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6330059. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sümegprága ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.