star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szeged, Kiskundorozsma

  • 38 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 815 m²

    telek

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó nyaraló Szeged, Kiskundorozsma

  • 38 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 815 m² telek

  • Eladó nyaraló Szeged, Kiskundorozsma

  • 38m²


Ár:

24 900 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Az ingatlan adatai: Szeged – Subasa, Menta utcai, 38 m2-es, felújított téglaépület, 815 m2-es zártkerten eladó! Helyiségek: földszint – nappali, konyha, étkező, fürdőszoba WC-vel, előszoba és terasz; emelet – hálószoba. A ház alatt van egy 10 m2-es pince, valamint az udvaron található egy 10 m2-es tároló is. A ház fűtése: fatüzelésű kandalló és gázkonvektor. Közművek: víz, gáz, villany bekötve, és emésztő.
Az ingatlan rezsi fogyasztása belefér az éves keretbe!

Kinek ajánlom?
Nyaralónak, de akár családi háznak is tökéletes választás lehet.

Nekem miért tetszik?
Az udvarban gyümölcs-, fenyő-, diófák, valamint szőlő is található. Az épület 12 cm-es EPS hőszigetelést kapott. A bútorok megbeszélés tárgyát képezi, így akár berendezve is maradhat! A bolt 1 km-re található. A közelben az autópályára is fel lehet menni. Szegedi bevásárlóközpontok, és Szeged Belvárosa 10 km-es körzetben vannak.

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Szeged, Kiskundorozsma, Menta utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596283


+36 70

Ingatlannet kód: NET6596283

Az általad megtekintett eladó Szeged, kiskundorozsmai (Menta utca) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m², míg a hozzá tartozó teleké 815 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 655 263 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 40%-kal magasabb. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596283. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Kiskundorozsma ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.