star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szentgyörgyvár

  • 24 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 3 500 m²

    telek

Vételár:

7,7 millió Ft

Eladó nyaraló Szentgyörgyvár

  • 24 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 3 500 m² telek

  • Eladó nyaraló Szentgyörgyvár

  • 24m²


Ár:

7 700 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Eladásra kínálom ezt a hagyományos pince-présházat Szentgyötgyvár könnyen megközelíthető, csendes, szőlőhegyi részén, Keszthelytől, Hévíztől, Sármelléktől 10-15 percre.

A birtok művelésből kivett, ezért azonnal birtokbavehető.

Az ingatlan területe 3500 négyzetméter.

A 24 nm alapterületű tégla épület jó állapotú, alápincézett, az előkészítő/pihenő helység hagyományos látszógerendás szerkezetű. Az épület cserép fedésű.

A terület kiváló talaja lehetővé teszi gyümölcsös, zöldségeskert telepítését, jelenleg is számos gyümölcs- és diófa található a telek alsó részén. A telket patak határolja.

A villany beköthető, az ingatlan saját kúttal rendelkezik.

Ajánlom a kis birtokot nyaralónak, vagy komolyabb hobbikert kialakítására, olyannak, aki a csodálatos természeti környezetet, a madárcsicsergős nyugalmat, csendet értékeli.

Előre egyeztetett időpontban szívesen megmutatom!


Elhelyezkedés

Szentgyörgyvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6596052


+36 30

Ingatlannet kód: NET6596052


Az általad megtekintett eladó szentgyörgyvári nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 24 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 500 m². A nyaraló ára 7,7 millió Ft, négyzetméter ára 320 833 Ft, ami a szentgyörgyvári átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Neumann Bernadett referens a BJ Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596052. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentgyörgyvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.