star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szigetszentmiklós

  • 67 m²

    telek

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó nyaraló Szigetszentmiklós

  • 67 m² telek

  • Eladó nyaraló Szigetszentmiklós


Ár:

14 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Megvételre kínálok egy horgásztanyát a Csepel-Szigetszentmiklós Kavicsbánya tavak tó- és szigetrendszerében. A szigetvilág 166 hektáron terül el, ebből 106 hektárt foglal el a víz. A terület 87 százaléka közigazgatási szempontból Szigetszentmiklóshoz tartozik, a maradék 13 százalék, az északi csücsök csepeli. Több mint ötszáz ház épült fel a madártávlatból édeninek látszó szigeteken. Ezek közül a legtöbb horgásztanya és nyaraló, de megközelítőleg hetven család egész évben itt él.A helyiek nevet adtak a tórendszer minden zegzugának:Delfin szoros, Kopár sziget, Nagy Tenger, Zátonyos tó, Süllő sziget, Kiskopasz sziget, Sóderes part, Panoráma félsziget.Autóval könnyen megközelíthető, tíz perc alatt ki lehet érni Csepel központjától.A szigetre csónakkal lehet eljutni a kikötőtől, mindössze 500 métert kell evezni a 7m2-es saját stégig. A telekre egy háromszintes nyaraló házat építettek. Az alsó szinten 14,4m2, a középső szinten 16,5m2, a padlástérben 9,4m2 a használható terület. A nagy ablakok miatt a lakrészek világosak, szellősek. A ház előtt van egy pihenő rész a vízpart felé. A ház mögött van a 11,4m2 területű terasz és a 38m2 szabad földterület. A házban van áram, a vizet fúrt kútról lehet betáplálni. A zuhanyzó is ezt a vizet kapja. A WC sincs csatornába kötve.Az így kialakított terület ideális horgászok számára, vagyok azoknak, akik több időt szeretnének tölteni a természetben egy csodaszép szigetvilágban.


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6459182


+36 70

Ingatlannet kód: NET6459182

A nyaralóról 8 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 67 m². A nyaraló ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 222 388 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 70%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Unyi Gábor referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459182. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.