star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Szombathely

  • 142 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 270 m²

    telek

Vételár:

54,5 millió Ft

Eladó nyaraló Szombathely

  • 142 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 270 m² telek

  • Eladó nyaraló Szombathely

  • 142m²


Ár:

54 500 000 Ft

Szobák száma
5 (4 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Szombathelyen Gyöngyösszőlős városrészen várja új tulajdonosát egy 1975-ben épült 2 szintes családi ház.A sorbeépítéses ingatlan saroktelekre épült. Tágas helyiségekkel, 5 szobával igazán alkalmas többgyermekes családoknak, de akár két generáció is elfér a két szintes házban. Elhelyezkedése is ideális, hiszen a megyeszékhely nyugodt, családiházas részén fekszik, de a központ mégis gyorsan elérhető. Ha nem autóval mennénk, akkor 100 méteren belül van a buszmegálló. Kisbolt a közelben, de a nagyobb bevásárlóközpontok is jól megközelíthetők. Ovi és általános iskola is van a környéken. A ház 2 szintje összesen 142 nm. Az alsó szinten található egy konyha étkezővel, 2 szoba valamint egy zuhanyzó wc-vel. Itt kapott helyet a kazánház is, ami az udvarról külön ajtóval is megközelíthető. Mivel vegyestüzelésű kazánnal fűtenek, a fa tárolása így nem okoz problémát.Az alsó szint burkolatai még nagyrészt eredetiek. Asztalos családtagoknak köszönhetően az egész épület összes ablaka és a teraszajtók ishőszigetelt minőségi fa nyílászárókra lettek cserélve.A felső szintet a fiatalabb generáció felújította, modernizálta az utóbbi években. Itt 3 tágas szoba található, a hálószoba erkélyes. 8 éve felújították a fürdőszobát és a wc-t, ezen a részen akkor a vezetékek cseréje is megtörtént. A hatalmas ház gondosan karbantartott, költözhető. Külső szigetelés nincs, ez a leendő tulajdonos feladata. Az eredeti palatetővel semmi gond nem volt, a gerendák is teljesen jók, beázás nincs.Eredetileg az 536 nm-es telken a ház mögött felépítettek még egy teljesen különálló házat, de a saroktelek adottságai révén elkezdődött a telek megosztása. A hátsó ház kiemeléssel külön lesz választva, a telek felezve lesz. Minden épület külön kapuval megközelíthető, a leendő szomszédok nem zavarják egymást.Aki nyugodt, biztonságos környéken szeretne élni és nem akar nagy kerttel foglalkozni, nézze meg ezt az ingatlant! Hívjon bizalommal és egyeztetünk időpontot!

Referencia szám: HZ096017-IN


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612158


HASONLÓ INGATLANOK


10 670 000 Ft

Szombathely

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 50m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612158

Az általad megtekintett eladó szombathelyi nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 142 m², míg a hozzá tartozó teleké 270 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A nyaraló ára 54,5 millió Ft, négyzetméter ára 383 803 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 22%-kal magasabb. Az ingatlant Herczeg Zoltán referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612158. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.