star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 88 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 685 m²

    telek

Vételár:

31,5 millió Ft

Eladó nyaraló Tatabánya

  • 88 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 685 m² telek

  • Eladó nyaraló Tatabánya

  • 88m²


Ár:

31 500 000 Ft

Szobák száma
4

Az ingatlanról:

Gyönyörű panorámát nyújtó nyaraló a Turul hegyoldalban!
A Dot-Ing Ingatlan és Hiteliroda eladásra kínálja a Tatabánya Panoráma útján elhelyezkedő zártkerti ingatlanját.A telek 685 nm, mely az adottságaihoz mérten lépcsőzetesre, teraszosra lett kialakítva.
A nyaraló 3 szintes , lakhatásra is alkalmas. Alsó szinten helyezkedik el egy külön bejáratú szoba, konyha és egy tárolóhelyiség, amiből ki lehet alakítani egy fürdőszobát.
A középső szinten 2 szoba, egy étkező/ nappali, főzőfülke, fürdő és wc kapott helyet. Fűtése klímával,illetve kályhával megoldott. Két szoba a városra néz, műanyag, nagy ablakok lettek beépítve, így akár a fotelból is megcsodálhatja a város panorámáját.
A tetőtér beépíthető.
Az épület mindhárom szintje külön bejáratú, így több generációnak is alkalmas. Padozata részben járólapos, részben beton borítja.
A ház klímával és riasztóval felszerelt. A tető szerkezete jó állapotú, cseréppel van fedve. Az összes szinthez erkély tartozik.
A környéken több túraútvonal van, csodálatos természetadta lehetőségek a kirándulásra.
Ha szeretne a rohanó mindennapok után egy pohár ital mellett gyönyörködni Tatabánya esti fényeiben, hívjon bizalommal:
Szekeresné Varga Orsolya
06703649371


Elhelyezkedés

Tatabánya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642606


Szekeresné Varga Orsolya

Szekeresné Varga Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642606

Szekeresné Varga Orsolya

Szekeresné Varga Orsolya

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tatabányai nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 88 m², míg a hozzá tartozó teleké 685 m². További jellemzői: a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 31,5 millió Ft, négyzetméter ára 357 955 Ft, ami a tatabányai átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szekeresné Varga Orsolya referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642606. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tatabánya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.