star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tihany

  • 55 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 900 m²

    telek

Vételár:

230 millió Ft

Eladó nyaraló Tihany

  • 55 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 900 m² telek

  • Eladó nyaraló Tihany

  • 55m²


Ár:

230 000 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Páratlan lehetőség!!!A CasaNetWork balatonfüredi ingatlaniroda eladásra kínálja a 2307-os számú NYARALÓT, Tihany/Sajkodban a vízparttól karnyújtásnyira!¤ a ház masszív falazatú (terméskő-tégla), 55 nm alapterülettel¤ 900 nm-es telken¤ a telek, teraszos elrendezésben követi a domboldalt, minden terasz egy füves kert, fákkal szegélyezve, kiváló helyszín a családi összejövetelekhez, grill party-hoz¤ 2 szinten szinteltolással 2 + fél szoba, konyha, fürdőszoba WC-vel¤ a terméskőből kirakott lépcsőn jutunk fel az első teraszra, onnan a bejárati ajtón a házba¤ egy kis előszobán keresztül beléphetünk a konyhába, lefele pár lépcsőfokon a lenti, pár lépcsőfokon az emeleti lakrészbe jutunk¤ a szinteltolásnak köszönhetően két önálló lakrészt kapunk, az alsó szinten egy 16 nm-es szoba, a felső szinten egy tágas 20 nm-es nappali terasszal és egy 10 nm-es galériás szülői hálóval¤ az emeletnek és a félemeletnek saját terasza van¤ víz, villany, gáz, csatorna bevezetve                                             ¤ gáz bojler adja a meleg vizet, a fűtés gázkonvektorokkal¤ a kert végében a NATURA 2000 határolja a telket¤ a sajkodi strand pár lépésre a kaputólAmennyiben a 2307 számú sajkodi nyaraló vagy bármely, a kínálatunkban található sorház, családi ház, nyaraló felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: +36 (20) 4215720Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére. - CasaNetWork, a civilizált ingatlanértékesítés artériája !


Helyiségek

Szoba
25m²
Konyha
2m²
Előszoba
2m²
Szoba
16m²

Elhelyezkedés

Tihany


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6574938


CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6574938

CasaNetWork Balatonfüred

CasaNetWork Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tihanyi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 55 m², míg a hozzá tartozó teleké 900 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A nyaraló ára 230 millió Ft, négyzetméter ára 4 181 818 Ft, ami a tihanyi átlaghoz képest 59%-kal magasabb. Az ingatlant Czifrák Magdolna referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574938. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tihany ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.