star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tiszaalpár

  • 71 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 238 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó nyaraló Tiszaalpár

  • 71 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 238 m² telek

  • Eladó nyaraló Tiszaalpár

  • 71m²


Ár:

16 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
5 (0 + 5)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fal építési anyaga
gázszilikát

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Bács-Kiskun Vármegyében, azon belül Tiszaalpár nyaraló övezetében egy 71,4 m2-es nyaralót, amely 238 m2 telken helyezkedik el.
A nyaraló falazata szigetelt tégla beton alapon. Az ingatlan kétszintes, az alsó szinten található egy nappali, 2 hálószoba, fürdő és egy konyha, az emeleten 2 szoba, előtér, fürdő és konyha illetve egy nagy terasz került kialakításra. Tartozik hozzá füves udvar illetve az alsó és felső szint külön-külön is lakható. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, az alsó szinten a nappaliban egy nagy cserépkályha is helyet kapott.
Ha kikapcsolódásra vágysz, vagy szeretnél egy nyugodt környéken élni, akkor ez a te nyaraló házad, illetve ha szeretsz horgászni, közel a Holt-Tisza.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióval, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését keressen bizalommal, akár hétvégén is!


Elhelyezkedés

Tiszaalpár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605828


Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


18 000 000 Ft

Tiszaalpár

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 70m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6605828

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszaalpári nyaraló 5 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 5 félszoba). A nyaralóról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m², míg a hozzá tartozó teleké 238 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga gázszilikát, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 225 352 Ft, ami a tiszaalpári átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kecskés Ildikó referens a Karcag Püspökladányi út 9 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6605828. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaalpár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.