star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

16,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó nyaraló Tiszakécske

  • 64m²


Ár:

16 900 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Tiszakécske-Kerekdombon a termálfürdőtől karnyújtásnyira az alábbi ingatlant kívánjuk értékesíteni: 300 m2-es önálló telken elhelyezkedő, 64 m2 hasznos alapterületű, nappali-konyha-étkező, előszoba, tusolós fürdőszoba, mosdó, Wc földszinti, míg előtér (társalgó), két különnyíló szoba az emeleten elrendezésű, kiváló lehetőségekkel bíró ingatlant. A földszint 42 m2, az emelet 22 m2. A ház betonalapra épült B30-as tégla felhasználásával. Közművesítettség tekintetében vezetékes ivóvíz és áram van, vezetékes gáz az utcában található. Téliesíthető, mert kéménnyel rendelkezik, de a fűtés tekintetében egyéb alternatíva is megvalósítható. A földszinten az elektromos vezetékek áthúzásra kerültek, így klíma, falipanel, stb. telepíthető. Az épület körbenapozott, nagyon kellemes klímájú, élhető, praktikus elrendezésű! A lakószobák Nyugati, a terasz Keleti tájolású. A kertben kerti csap és fúrt kút is van, így a hangulatos kerti-tó vízellátása is megoldott. Az ingatlan tehermentes, jogilag rendezett, azonnal birtokba vehető! További, részletesebb információ, illetve megtekintési időpont egyeztetéssel várjuk hívását a hét bármely napján!


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva

Elhelyezkedés

Tiszakécske, Rózsa utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632563


Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632563

Balla Ingatlaniroda

Balla Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó tiszakécskei (Rózsa utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 16,9 millió Ft, négyzetméter ára 264 063 Ft, ami a tiszakécskei átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szűrszabó László referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632563. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszakécske ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.