star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tiszaug

  • 77 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 675 m²

    telek

Vételár:

45,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tiszaug

  • 77 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 675 m² telek

  • Eladó nyaraló Tiszaug

  • 77m²


Ár:

45 900 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Tiszaugon eladó nyaraló saját stéggel! Ez tényleg a nyugalom szigete!Tiszaugon a holtág partján, közvetlen a faluval szemben eladó egy 2015-ben épült könnyűszerkezetes, minden igényt kielégítő nyaraló.A saját, 16 nm-es stég közvetlen a nyaraló előtt található, intim környezetben. A telek 1675 nm, részben gyümölcsfákkal telepített, (főleg szilva) részben parkosított, teljesen körbe kerített. Az épület 77 nm, mely előtt egy 50 nm-es terasz lett kialakítva, és mind a ház, mind a terasz tetőtere beépített. A földszinten nappali- amerikai konyhával, fürdőszoba, külön wc-vel található, a terasz pedig teljesen ponyvázott, ami télen-nyáron védi a teraszt, de természetesen felhajtható. A tetőtér bruttó126 nm beépített alapterület, itt található 3 szoba egy tároló/gardróbhelyiség, és egy hatalmas erkély is, mely páratlan kilátást biztosít a holtágra. Az épület fűtéséről és hűtéséről egy inverteres hűtő-fűtő klíma gondoskodik, mely mindkét szintet külön-külön ellát. A földszint hidegburkolatot kapott, az emelet pedig hajópadlóval van burkolva. A nyílászárókon zsalugáterek vannak, az épület kamera és riasztórendszerrel van ellátva, mely őrző-védő szolgálathoz van bekötve. A konyha teljesen gépesített, és természetesen az ingatlan tartozéka! Az ingatlan opcionálisan teljes berendezéssel együtt eladó, beleértve a tv-t, a mikrohullámú sütőt, a hűtőt és egyéb gépészetet is. A ház mellett közvetlen található egy szerszámtároló is. Az öntözést és a ház vízellátását fúrt kút biztosítja. Mi az, amit kaphat még? Nyugalmat, csendet, pihenést! Kell ennél több? Jöjjön! Nézze meg! Nem fog csalódni!
Kérem tekintse meg a többi hirdetésemet is! Ingatlan ügyeivel keressen bátran!

Referencia szám: HZ064330


Elhelyezkedés

Tiszaug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6567348


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6567348

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tiszaugi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 29 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 77 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 675 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 45,9 millió Ft, négyzetméter ára 596 104 Ft, ami a tiszaugi átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Trabach Katalin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6567348. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszaug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.