star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tóalmás

  • 54 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 280 m²

    telek

Vételár:

16,5 millió Ft

Eladó nyaraló Tóalmás

  • 54 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 280 m² telek

  • Eladó nyaraló Tóalmás

  • 54m²


Ár:

16 500 000 Ft

Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Tavaszi NYARALÓ akció!

Tóalmási gyógyvizes strandtól három percre ideális, kényelmes jó minőségű alpesi tetős faházas nyaraló várja a pihenni és gyógyulni vágyó új tulajdonosát. Ezt a házat egész évben akár „állandó” lakhelyként is lehet használni, melynek feltételét külső szigeteléssel meg lehet oldani. A belső minőségi kialakítás biztosítja a teljes „komfort érzetet”, ehhez minden megvan benne (pl. klimatizálás!) A képek önmagukért beszélnek. A parkosított telken még találunk egy minőségi szerszámtárolót, sütögető sarkot is. A falu központjához egy közvetlen sétaút vezet, kb. egy perces sétával. Az eladó tulajdonosok ezen a kellemes nyaralón keresztül „szerettek bele” Tóalmásba. Csapjon le erre az alkalmi tavaszi akció keretében kínált nyaralási gyógyvizes lehetőséget biztosító házikóra.
A gyógyfürdő a reumatikus, izületi problémákkal küzdő betegeket, a melegvizes úszómedence, pedig az úszni vágyó felnőtteket és gyerekeket várja. Kellemes pihenésre nyújt lehetőséget ősfás parkjával az Andrássy kastély és környéke. A jól működő tömegközlekedési lehetőség (közvetlen buszjárat az Örs-vezér téri és a Stadionok Metró-állomásokhoz), is biztosítja a budapesti közelséget, autóval, pedig jó félóra alatt a fővárosban lehetünk. Ne hagyja ki ezt az „alkalmi” lehetőséget. Hívjon, nézze meg és a végén biztos, hogy MEGEGYEZÜNK!


Elhelyezkedés

Tóalmás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646810


+36 70

Ingatlannet kód: NET6646810


Az általad megtekintett eladó tóalmási nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m², míg a hozzá tartozó teleké 280 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fal építési anyaga fa. A nyaraló ára 16,5 millió Ft, négyzetméter ára 305 556 Ft, ami a tóalmási átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kecskeméti József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646810. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tóalmás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.