star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Tokod

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 000 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó nyaraló Tokod

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 000 m² telek

  • Eladó nyaraló Tokod

  • 48m²


Ár:

18 900 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ KIS HÁZIKÓ TOKODON, A GELENYE DŰLŐBEN!
Tokodon, a Gelenye dűlőben eladó otthonos kis házikó, gyönyörű csendes, szép zöld környezetben!! A ház 2 szintből áll, akár állandó lakhatásra is alkalmas.Összesen 48 nm-es a területe, ezen kívül van a 12 nm-es külső tároló. Fent egy külön megközelíthető szoba, és egy onnan nyíló terasz található,ami külön fűthető egy klímával. A lenti részen szintén van egy terasz, onnan belépve az előszobába érünk, ahonnan az egyedi hangulatú nappali nyílik.Pár lépés múltán pedig a konyhába érkezünk, ahonnan a zuhanyzós fürdőszobát érjük el. Az előszobából lehet bemenni a kamrába, amit egybe nyitottak a boltíves pincével, mely belülről borítást kapott. Az alsó rész szintén fűthető klímával, vagy akár a cserépkályhával. Kívülről egy plusz tároló nyílik, ahol a tulajdonos egyedi megoldásának köszönhetően minden centimétert kihasználhatnak. Az áram elérhető a házban, illetve egy 1 köbméteres víztartály áll rendelkezésre, a szennyvíz elvezetéséről pedig egy emésztő gondoskodik. Részben murvás, részben földes út vezet az ingatlanhoz, ahonnan rögtön a saját, részben fedett kocsibeállót találjuk. Itt lemurvázott területen kialakítottak akár több autó parkolására alkalmas részt is. Gyönyörű a kilátás, teljes természetközelség, csend és nyugalom várja az ide érkezőket! Egy enyhén lejtős, 1000 nm-es terület tartozik a házhoz, ahol akár több ponton is lehetséges kút fúrása. A vételár részét képezi a berendezés! Ha szeretné megtapasztalni a ház egyedi hangulatát, hívjon bizalommal! Szívesen megmutatom Önnek az ingatlant!

18900000 Ft
Antal Georgina
06706071061
antal.georgina@dh.hu

Referencia szám: HZ093994-IN


Elhelyezkedés

Tokod


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476237


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


7 990 000 Ft

Tokod

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 27m²

18 900 000 Ft

Tokod, Gelenye oldal

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 64m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476237

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó tokodi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 000 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 393 750 Ft, ami a tokodi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Georgina referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476237. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tokod ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.