star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Vászoly

  • 80 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó nyaraló Vászoly

  • 80 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó nyaraló Vászoly

  • 80m²


Ár:

34 900 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Panorámás PINCE/PRÉSHÁZ Vászoly Kakashegyen eladó.

A Balaton-felvidék egyik legszebb, ha nem a legszebb helyén, Pécsely és Vászoly között, aszfaltos úthoz közel eladó egy PINCE/PRÉSHÁZ a hozzá tartozó szőlővel és GYÜMÖLCSÖSSEL.

Az ingatlan 1987 óta a család birtokában van, szerették, becsülték, és ez látszik is rajta. Hozzáértő és gondos kezek építették a házat, és tartják a mai napig rendben a területet, beleértve a szőlő művelését, és az esetlegesen elöregedett gyümölcsfák cseréjét.

A telekről kis TIHANYI panoráma és GYÖNYÖRŰ zöld tájpanoráma van, jól megközelíthető, mégis természetközeli környezetben van lehetőség a pihenésre, vagy a szőlőművelésre.

Főbb információk:
> 60 nm földszint + 20 nm emelet
> 2.020 nm-es telken, melyből kb 1.800 nm gyönyörúen művelt szőlő és gyümölcsös
> villany az épületben, kút fúrható
> Az öreg, de KIVÁLÓ állapotú pincéhez a 90-es években építették hozzá téglából a présházat és a mezőgazdasági garázst (nem személyautó méretű)
> a földszinten található a pince és a présház,
> belső feljáróval közelíthető meg a kb 20 nm-es, szépen rendben tartott szoba az emeleten
> Kémény van, így fűthető
> szép rálátás Tihany hegyeire, és az apátságra
> vadregényes, de civilizált környezetben
> télen-nyáron jól megközelíthető, és használható
> közigazgatásilag Vászolyhoz tartozik
> BALATON 6,5 km
> igény szerint akár teljes berendezéssel, felszereléssel
> a későbbiekben elővételi joggal a szomszédos területekre
> kulcs az irodánkban

Az ingatlanról a valósághűbb megtekintés érdekében videó készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekinheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, előzetes egyeztetés alapján.

Mivel ritka az ilyen KINCS a Pécselyen és Vászolyban is, így érdemes mielőbb időpontért keresnie, nehogy lemaradjon róla.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Vászoly


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477698


+36 30

Ingatlannet kód: NET6477698


Az általad megtekintett eladó vászolyi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A nyaraló ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 436 250 Ft. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477698. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vászoly ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.