star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Velence

  • 23 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 557 m²

    telek

Vételár:

28,9 millió Ft

Eladó nyaraló Velence

  • 23 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 557 m² telek

  • Eladó nyaraló Velence

  • 23m²


Ár:

28 900 000 Ft

Szobák száma
2 (0 + 2)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Velencén eladó egy tégla építésű, 2 szobás nyaraló, 557 m2-es telken.

Az épület 25-ös téglából épült, betongerendás födémmel rendelkezik, egykor lapostetős volt, de később nyeregtetőssé alakították. A tetőtérben akár egy további szoba is kialakítható.

A házba egy fedett 10 m2-es terszról lépünk be. A ház alapterülete (bruttó: 32 m2) nettó : 23 m2, az alábbi elrendezéssel: előtér, 2 kisebb hálószoba, fürdő és konyha.

Igény esetén az épület tovább is bővíthető.
A telek övezeti besorolása: Lke-6, szabadonálló épületelhelyezéssel és 20% beépíthetőséggel.

Az épület szerkezetileg a korának megfelelő állapotú, de hosszútávon kívül-belül modernizálást igényel és egy igazi kis csoda házikó válhat belőle.

Közművekből az áram, a víz és a csatorna van bekötve, de a telek előtt megy a gázvezeték, így igény szerint rá lehet csatlakozni.

Mivel nyaraló, állandó fűtés nincs kiépítve, a hidegebb napokon egy gázpalackra kötött konvektorral lehet fűteni.
A kertben nagyon sok virág, szőlő, veteményes és pár gyümölcsfa található.
Parkolni a telken belül tudunk.

Az utcában egyre többen laknak állandó jelleggel. Velencén megtalálható iskola, óvoda, gyógyszertár, posta... nagyjából minden ami a mindennapi élethez kell.

A nyaraló Velence korzótól 3 km-re található, ami kerékpárral 10 perc, autóval 6 perc.
Az M7 autópálya felhajtója 6 km-re található.

Megtekintéssel kapcsolatban kérem, keressen telefonon. alacsony fenntartás, beépíthető tetőtér, csendes utca, terasz, pince, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, kertkapcsolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Velence, Velence, XIII utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6480407


+36 70

Ingatlannet kód: NET6480407

Az általad megtekintett eladó velencei (Velence, XIII utca) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 0 egész szoba és 2 félszoba). A nyaralóról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 23 m², míg a hozzá tartozó teleké 557 m². További jellemzői: az építés éve 1973, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 28,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 256 522 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Garabits Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6480407. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.