star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Verőce

  • 38 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 399 m²

    telek

Vételár:

29,9 millió Ft

Eladó nyaraló Verőce

  • 38 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 399 m² telek

  • Eladó nyaraló Verőce

  • 38m²


Ár:

29 900 000 Ft

Szobák száma
2

Az ingatlanról:

Eladó egy hangulatos hétvégi házas nyaraló!
Az ingatlan, Verőce külterületén, Szélesrét dűlő részében, két hegy által közrefogott erdei környezetben helyezkedik el. Alkalmas nyaralónak, de állandó lakhatásra is. Az ingatlan nyilvántartás alapján „kivett zártkerti művelés alól, kivett terület és gazdasági épület”, így nem vonatkoznak rá a termőföld adásvételi szabályok.
A telek 399 négyzetméteres területű, körbekerített, utcafronti szélessége 20 méter, biztosítva a gépjármű beállási lehetőséget. Az udvara rendezett, nagy része füvesített illetve gyümölcsfákkal beültetett.
Az 1990-es években épült, könnyűszerkezetes, szigetelt, tetőtér beépítéses házikó összesen nettó 36 négyzetméter. 2018-ban felújították, belső helyiségeit korszerűsítették, a nyílászárókat kicserélték. Közművek tekintetében, az elektromos áram, vezetékes víz és gázszolgáltatás bevezetésre került. A szennyvíz elvezetése megoldott, gyűjtése emésztőbe történik. A használati meleg vizet elektromos bojler, fűtését gázkonvektor biztosítja. A távközlési szolgáltatás épületen belül kiépítésre került. A háztartási hulladék elszállítása a területen biztosított.
Az épület bejárata egy 12 négyzetméteres betonozott, burkolattal ellátott teraszról közelíthető meg. A földszinten, egy légterű nappali-konyha és a fürdőszoba található. A beépített tetőtér részében vezető belső lépcső, a nappaliból került kialakításra. A felső szinten egy szoba és egy erkély került kialakításra, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a Borbély hegy irányában.
Az ingatlan megközelítése Verőce központjától:
Gépjárművel, aszfaltos, sík úton, a Csattogó völgy irányába, rövid idő alatt elérhető.
Gyalogosan kb. 2 km távolságra helyezkedik el a település nyaraló övezetében.
A fővárosból, az óránként induló zónázó vonatok 35 perc menetidő alatt Verőcére érkeznek, gépjárművel az M2-es útról, Szob irányába érhető el. A kerékpárút a településen keresztül halad.
Verőce település - „Dunakanyar kapuja”- Vác és Szob között fekszik a Duna partján és a Börzsöny hegység lábánál. Szélesrét dülő a község külterülete, mely a központtól nagyjából 3 kilométeres távolságra található. Jellegét tekintve üdülőterület.
A környék számos turisztikai látnivalót, vendéglátóhelyet és szabadidős tevékenységet kínál az itt élők számára.
Ajánlom a nyugalomra vágyóknak, akiknek fontos a forgalomtól távoli elhelyezkedés és a természet közelsége!

A környékről:

Az ingatlan, Verőce külterületén, Szélesrét dűlő részében, két hegy által közrefogott erdei környezetben helyezkedik el.


Helyiségek

Terasz
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Verőce, Verőce


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541093


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541093

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó verőcei (Verőce) nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 38 m², míg a hozzá tartozó teleké 399 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (egyedi). A nyaraló ára 29,9 millió Ft, négyzetméter ára 786 842 Ft, ami a verőcei átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541093. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Verőce ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.