star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 1 272 m²

    telek

Vételár:

2,5 millió Ft

Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 1 272 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalaegerszeg


Ár:

2 500 000 Ft

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg, Bozsokihegyen eladó 1272m2 zártkerti ingatlan.

A gondozott telken található egy földpince, szerszámtároló és egy pihenő építmény. Villany be van kötve, a vízellátás ciszternáról történik, de a telek előtt halad el a vízvezeték hálózat, van rácsatlakozási lehetőség.

A részben erdőre, részben a városra nyíló kilátással rendelkező terület igazi nyaraló telekké lett alakítva, 588m2 szőlővel és 684m2 gyümölcsös. Alma, körte, sárgabarack, szilva, ringló, cseresznye és birsalma egyaránt megterem. A telek alsó részén hangulatos pihenő kialakítása kezdődött meg.

További információkért keressen bizalommal!


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Bozsokihegyi út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505846


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6505846

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
A nyaralóról 17 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 272 m². A nyaraló ára 2,5 millió Ft, négyzetméter ára 1 965 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 99%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Megyer Csaba referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6505846. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.