star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 43 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 1 649 m²

    telek

Vételár:

18,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 43 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 1 649 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalaegerszeg

  • 43m²


Ár:

18 900 000 Ft

Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaegerszegen 2 szintes TÉGLA házikó mesés környezetben, bámulatos PANORÁMÁVAL eladó!

Zalaegerszeg, Cimpó hegyen vált eladóvá ez a fürdőszobával ellátott, kiváló statikai állapotú családi ház egy 1649 m2- es gondozott, bekerített területen.

Az alsó szinten (pince szint) találunk 30 m2 - en egy nappalinak is alkalmas központi teret, egy tágas konyhát egy zöldség tárolót és egy boros pincét.
Felső szintjén egy 12 m2 - es szoba, amiből kijuthatunk egy nagy 14 m2-es teraszra, toalettel és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, valamint egy kis konyha helyiség került kialakításra.

Mindkét szint méretéhez képest tágas terekkel rendelkezik, kellemes, abszolút élhető életteret biztosítva.

Szerves részét képezi az ingatlannak egy 14 m2 - es terasz, egy kisebb terasz a ház előtt, valamint egy különálló, fa filagória, melyek ideális helyszínei lehetnek baráti összejöveteleknek, vagy a reggeli kávé elfogyasztásához, miközben gyönyörködhetünk a panorámában és hallhatjuk a madarak énekét.

A gondozott, nagyon szépen karbantartott ingatlan fa nyílászárókkal rendelkezik, az alsó szinten 2 ablak hőszigetelt üveg, melyek az átlagnál nagyobbak, így a helyiségek benapozottsága biztosított.

Fűtéséért jelenleg vaskályha és cserépkályha felel, mindkettő az utóbbi pár évben került felújításra.

Falazata kizárólag téglából épült, cserépfedéssel, a pince szint felett vasbetonfödémmel, a felső szint fa födémmel rendelkezik.

Az áram és a vezetékes ivóvíz a házba be van kötve.
Szemétszállítás, postai szolgáltatások, internet és kábeltévé, valamint a lakcímre történő bejelentkezés is elérhető!

A tulajdonos gondosságának köszönhetően mind külső, mind belső állapotát tekintve, karbantartott, megkímélt, szerkezetét, fedését tekintve kiváló állapotú. A terület gondozott, ide csak költözni kell.

A családi ház egy 1649 m2 - es területen található, amely kert és gazdasági épület, szőlő és gyümölcsös.

Számtalan bő termésű gyümölcsfa hasznait élvezhetjük alma, szilva, cseresznye, gesztenye és barack, meggy, dió, körte formájában, valamint málna és eper, de virágbokrok is díszítik a területet.

Találunk még szerszámtárolót, fatárolót, hintát, kemencét, saját zöldségest, szinte mindent, ami egy kellemes időtöltéshez, kikapcsolódáshoz szükségünk van.
A bútorok és szerszámok a vételár részét képezik.
A terület zártkert, ki kell függeszteni.

Azoknak ajánlom :
-akiknek fontos, hogy legyen egy hely, ahova elvonulhatnak
- akik szeretik a szőlőt, gyümölcsöt
- akik szeretnének családjuk számára egy kis gazdaságot létrehozni
-akiknek fontos a csend és a tiszta levegő.

Az otthon tulajdonviszonyai rendezettek, tulajdoni lapja igény, per -és tehermentes!

Irányára: 18.900.000 Ft ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366971


Elhelyezkedés

Zalaegerszeg, Cimpóhegyi lakható házikó eladó!


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6649027


+36 20

Ingatlannet kód: NET6649027

Az általad megtekintett eladó zalaegerszegi (Cimpóhegyi lakható házikó eladó!) nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 649 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 18,9 millió Ft, négyzetméter ára 439 535 Ft, ami a zalaegerszegi átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Jánosné referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649027. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaegerszeg ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.