star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 93 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

26,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 93 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 93m²


Ár:

26 900 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Zala megye, Zalakaros 93m2-es apartman eladó.
Zalakaroson központi elhelyezkedésű sorházban kétszintes apartman eladó. Az épület 1993-ban épült. Az ingatlan 93 négyzetméter, két külön bejáratú lakás, konyha-nappali és étkező egyben, hálószoba, a fürdőszobák minkét szinten zuhanykabinosak, az alsó szinten a fürdő és WC külön helyiségben található. Karbantartott, légkondival felszerelt, gázkonvektoros, így a téli időszakban is lakható. A pince rész 30 négyzetméter, jelenleg tárolóként funkcionál. Parkolni az utcán, ingyenesen a ház előtt, és mögött lehet. A közelben boltok, buszmegálló, posta, éttermek, pár perc sétára található a fürdőkomplexum. Kiváló befektetés.


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6464953


+36 30

Ingatlannet kód: NET6464953


Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 93 m². Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 26,9 millió Ft, négyzetméter ára 289 247 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 48%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Melczer Ingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464953. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.