star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 82 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 906 m²

    telek

Vételár:

19,99 millió Ft

Eladó nyaraló Zalakaros

  • 82 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 906 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalakaros

  • 82m²


Ár:

19 999 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

Az ingatlanról:

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA kínálatában eladó a #165261 hivatkozási számú ZALAKAROSI NYARALÓ.

Zalakaros egy gyönyörű üdülőváros Magyarország délkeleti részén, amely a megye területén található. A város hírnevét főként a helyi gyógyfürdőnek köszönheti, amely nemzetközi hírű gyógy-létesítmény. A város emellett a Magyar Fürdővárosok Szövetségének tagja, ami tovább növeli turisztikai vonzerejét. Zalakaros a vendégéjszakák tekintetében Magyarország második legnépszerűbb települése kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött éjszakák alapján.

A gyógyfürdő vize különleges tulajdonságokkal rendelkezik. A gyógyvíz 2000 méter mélyből származik, és hihetetlenül magas, 96 Celsius-fokos hőmérsékletű. A termálvíz, amelyet a fürdő használ, pedig 53 Celsius-fokos és nátriumkloridos, hidrokarbonátos összetétellel bír. Ezek a vizek különösen hatékonyak a krónikus nőgyógyászati betegségek, fogágy megbetegedések, mozgásszervi panaszok (különösen idült gyulladásos ízületi betegségek), valamint sebészeti mozgásszervi károsodások utókezelésében és bőrgyógyászati problémák kezelésében.

Az eladó ingatlan egy ikerház, amely két külön bejárattal rendelkezik, így alkalmas lehet két generáció vagy két család számára. Az alsó szint téglaépítésű, míg a második szint könnyű szerkezetes. Mindkét részhez külön konyha és emeleti szint tartozik, ahol nappali, hálószoba, kádas fürdőszoba és toalett található egy légtérben, valamint egy 18 négyzetméteres erkély. Az ingatlan hátsó részében található egy szerszámtároló és egy nagyobb kert.

Ez az ingatlan ideális választás lehet egy családi nyaraló céljára, ahol két generáció kényelmesen élhet együtt, de külön bejáratokkal és kényelmi szolgáltatásokkal.

Akár befektetésnek is kiváló lehet, bérbeadásra, panziónak egyaránt megfelelő.

Ha további információra van szüksége, vagy érdeklődik az ingatlan megvásárlása iránt, érdemes felvenni a kapcsolatot a helyi ingatlanirodával vagy hirdetővel.

Ha felkeltette érdeklődését ez az ELADÓ ZALAKAROSI NYARALÓ, vagy bármely más NYARALÓ és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.
Hivatkozási szám: #165261

Az OPENHOUSE ZALAEGERSZEG INGATLANIRODA tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.

A NYARALÓ VÁSÁRLÁSHOZ HITELT IGÉNYELNE? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.

További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.

Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.


Elhelyezkedés

Zalakaros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574191


Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574191

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zalakarosi nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 82 m², míg a hozzá tartozó teleké 906 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 19,99 millió Ft, négyzetméter ára 243 890 Ft, ami a zalakarosi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bencik Márton referens az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574191. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalakaros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.