star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zalaszabar

  • 45 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 4 558 m²

    telek

Vételár:

12 millió Ft

Eladó nyaraló Zalaszabar

  • 45 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 4 558 m² telek

  • Eladó nyaraló Zalaszabar

  • 45m²


Ár:

12 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KESZTHELY eladásra kínál ZALASZABARI NYARALÓT!
Csodálatos Hétvégi Házas Nyaraló a Kis-Balaton Közelében, kizárólag irodánk kínálatában!

Hangulatos, 45 m2-es hétvégi házas nyaraló, amely egy régi présházból lett kialakítva. Az ingatlan a természet ölelésében, 4558 m2-es területen található, közművek hiányában, de a villany könnyen beköthető, víz pedig ciszternából nyerhető.

Az ingatlan felszereltsége magában foglalja az étkezőt, a konyhát, egy pincét és egy galériás hálószobát. A nyaraló azonnal használatba vehető állapotban van, így bármikor készen áll az új tulajdonos fogadására.

A nyaraló természetközeli és csendes környezetben helyezkedik el, közel a festői Kis-Balatonhoz. Ideális választás azok számára, akik időnként szeretnének elszakadni a város zajától, és feltöltődni a természet nyugalmával.

Amennyiben a LIDO HOME KESZTHELY által eladásra kínált ZALASZABARI NYARALÓ, vagy bármely a kínálatunkban megtalálható ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon!

LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Pince
12m²
Konyha
9m²
étkező
12m²
Szoba
12m²

Elhelyezkedés

Zalaszabar


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6642930


+36 70

Ingatlannet kód: NET6642930


Az általad megtekintett eladó zalaszabari nyaraló 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 45 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 558 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 12 millió Ft, négyzetméter ára 266 667 Ft, ami a zalaszabari átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Gulyás Zsolt referens a Lido Home Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6642930. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszabar ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.