star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zamárdi

  • 95 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 275 m²

    telek

Vételár:

85 millió Ft

Eladó nyaraló Zamárdi

  • 95 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 275 m² telek

  • Eladó nyaraló Zamárdi

  • 95m²


Ár:

85 000 000 Ft

Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:


-Zamárdi üdülőövezetében, a parttól (szabad strandtól) kb. 600 m-re, nagyon jó adottságú, ikerház nyaralónak szuper lakása (2 lakóegységes lakóház "A" egysége) eladó a Lido Home kínálatában.
-Még kedvezőbb áron! Kizárólag irodánk kínálatában!
-Az ajánlott ingatlan jellemzői:
-- a kétszintes, 2 lakásos lakóház 1996-ban készült el, tégla falszerkezetű, vb. födémes, Bramac cserépfedéssel, stílusos, fa hőszigetelt üvegezésű nyílászárókkal ellátva
-- a földszint helyiségei (~45 m2): szélfogó, nappali - étkező - konyha egy légtérben, fürdőszoba zuhannyal, mosdóval, WC-vel és egy tároló. A földszinthez teraszok kapcsolódnak.
-- a tetőtérben (~50 m2) előtér, 3 normál hálószoba és zuhanyozós fürdőszoba, külön WC került kialakításra. A szinten mindegyik szobához erkély tartozik.
-- mivel a házat az utóbbi években elsősorban nyaralónak használták, a fűtést a fszt-i nappaliban telepített kandallóval biztosították
-- az egyedi kialakítású, homlokzatú épület karbantartott, jó műszaki állapotú
-- az eladásra kínált ikerfélhez 275 m2 telekrész tartozik, az előkertben térburkolattal ellátott kocsibeállóval, kisebb díszkerttel, a hátsó kert is gondozott, füvesített. Itt található egy kis könnyűszerkezetes tároló is.
-- a lakóövezetben található ingatlanra minden közmű bevezetésre került (vezetékes víz, villany, csatorna az épületbe is, gáz csonkkal beállva)
-- az ingatlan családi nyaralónak, de kisebb beruházással akár állandó lakásként is kiváló lehet.
-Kedves Érdeklődő! Ajánlom figyelmébe ezt az jó adottságú ingatlant Zamárdi üdülőövezetében, ahol a Balaton part (szabadstrand) kb. 600 m-re, a központ (városháza, vasútállomás, boltok, orvosi rendelő, étterem stb.) 300 - 500 m-en belül elérhető!
-Megtekintése telefonos egyeztetést követően kellően rugalmas!
-Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes és bank semleges hiteltanácsadással áll rendelkezésére!
-Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Zamárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6515368


+36 70

Ingatlannet kód: NET6515368


Az általad megtekintett eladó zamárdi nyaraló 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m², míg a hozzá tartozó teleké 275 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (egyéb). Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 85 millió Ft, négyzetméter ára 894 737 Ft, ami a zamárdi átlaghoz képest 31%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515368. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zamárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.