star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Zamárdi

  • 47 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 552 m²

    telek

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó nyaraló Zamárdi

  • 47 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 552 m² telek

  • Eladó nyaraló Zamárdi

  • 47m²


Ár:

59 900 000 Ft

Szobák száma
3

Az ingatlanról:

Édenkert Zamárdiban! Eladásra kínáljuk ezt a hibátlan könnyűszerkezetes nyaralót amelyet a tulajdonosok a legnagyobb gondossággal és jó ízléssel építettek saját részükre. Az 552 négyzetméteres telek minden pontja a kényelemről és a szépségről szól. A hétvégi ház hatalmas terasza déli tájolású, innen jutunk az amerikai konyhás nappaliba, kisebb szoba, mellette fürdőszoba, majd egy tágas világos szoba következik, melyből az északi fedett teraszra érünk. A kertben gyermekjátszó, szalonnasütő, grillező, gyümölcsfák, virágok és egy kis teraszos faház, ami tárolóként funkcionál. Az udvar részben térkövezett, természetes kővel, gépkocsi parkoló is kialakításra került. Csend, béke, madárcsicsergés, jó szomszédok. Kell ennél több? Szeptembertől birtokba vehető, a kései nyarat már itt töltheti. Szeretné megvásárolni? Kevés a pénze? Irodánk teljes körű és ingyenes ügyintézést biztosít, CSOK, banki hitelezés és biztosítási ügyekben! Keresse velünk az ajánlatokat, ígérjük, szakavatott munkatársaink megtalálják Önnek a legjobbat!
Az ingatlan megvásárlásához állunk rendelkezésére, a szerződéskötéshez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészíttetésében.


Elhelyezkedés

Zamárdi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6515898


SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6515898

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

SH INGATLAN Somogy-Home Bt.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó zamárdi nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m², míg a hozzá tartozó teleké 552 m². További jellemzői: az építés éve 2021, a fűtés típusa elektromos. A nyaraló ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 274 468 Ft, ami a zamárdi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Varga Zoltán referens a SH INGATLAN Somogy-Home Bt. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515898. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zamárdi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.