star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Apátfalva

  • 200 m²

    alapterület

Vételár:

14,9 millió Ft

Eladó üzleti Apátfalva

  • 200 m² alapterület

  • Eladó üzleti Apátfalva

  • 200m²


Ár:

14 900 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Az ingatlan adatai: Apátfalva, Kereszt utcai, 200 m2-es, átlagos állapotú, vegyes építésű üzletház, 847 m2-es telken eladó! A mosdók egy külön, 15 m2-es épületben vannak. Az ingatlan összközműves, de jelenleg a gáz és a villany ki van kötve.

Nekem miért tetszik?
Amikor működött az üzletház, akkor a kisebbik részben italbolt, a nagyobb részben élelmiszerbolt volt. Családi okok miatt lett bezárva. Igény jelenleg is lenne ezekre a szolgáltatásokra! Mivel a faluban jó helyen van, csak a képzelet szabhat határokat, hogy az új tulajdonos mit fog üzemeltetni. Lehet akár szépségszalon, magánorvosi rendelő, ruházati bolt, étterem, lángosos, pékség, vendégház, munkásszálló, rendezvényterem VIP eseményekre…stb. Az udvarban, és az üzlet előtt is lehet teraszt csinálni. Az autópálya feljáró 7,5 km-re, Makó központja 12 km-re, Szeged belvárosa 42 km-re van. A közelben, Nagylakon és Kiszomboron határátkelő is van. Tervezik, hogy a Maros folyón újra felépítik a hidat, amely összeköti Magyarországot, és Romániát. Amennyiben ez a projekt elindul, az üzletház előtt fog elmenni az átmenő forgalom.

Ha kérdésed van, vagy szeretnéd megtekinteni az ingatlant, hívj!


Elhelyezkedés

Apátfalva, Kereszt utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6643426


+36 70

Ingatlannet kód: NET6643426

Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 200 m². Az üzlethelyiség ára 14,9 millió Ft, négyzetméter ára 74 500 Ft. Az ingatlant Restás Renáta hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6643426. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Apátfalva ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.