star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balassagyarmat

  • 910 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 4 351 m²

    telek

Vételár:

170 millió Ft

Eladó üzleti Balassagyarmat

  • 910 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 4 351 m² telek

  • Eladó üzleti Balassagyarmat

  • 910m²


Ár:

170 000 000 Ft

Építés éve
1960

A beltér:

Rendkívül értékes kereskedelmi épületegyüttest kínálok eladásra Balassagyarmaton, közvetlenül a szlovák határ mellett!
Kereskedelmi szempontból az ingatlan kedvező elhelyezkedésű, frekventált helyen van, forgalmas főútvonal mellett fekszik, nagyforgalmú híd mellett Szlovákia felé, közvetlen környezetében buszpályaudvar, több multinacionális vállalat tevékenykedik Tesco, Pepco, épülő DM). Egy több épületegyüttesből álló üzlet, iroda, műhelyek, raktárak egysége. A telek szabálytalan, 4351 m2 alapterületű, összközműves, Gksz besorolású 50%-os beépíthetőséggel. Az épületegységek közül az utcafronti főépület hagyományos építési módban épült az 1960-as években, szabálytalan L alakú. Jelenleg egy bejáratott bútor és barkács-áruház, működik benne, a másik szárnyban a kerékpármúzeum volt. A barkácsbolt falazata festett, részben csempézett, padlója szőnyegpadlóval fedett, nyílászárói egyszerű üvegezésű, nem hőszigetelt típusúak, bejárati ajtaja biztonsági zárral felszerelt, hőszigetelt műanyag szerkezetű. Az irodák és az előtér fűtése mennyezetre szerelt infrapanelek segítségével megoldott. A barkácsbolt ügyfélterének fűtését parapetes gázkonvektor biztosítja. Benapozása kedvező, elosztása átlagos, műszaki állapota átlagos. Az épület déli részén elhelyezkedő irodák és kerékpármúzeum nyílászárói hőszigetelt műanyagok, ill. fa dupla gerébtokos szerkezetűek, padlóburkolata pwc, kerámia és szőnyegpadló. Az ingatlan fűtését gázkazán biztosítja radiátor hőleadókkal, de a konvektoros fűtés is használható. Elosztása, benapozása átlagos, műszaki állapota közepes. A múzeumi épület távfelügyeleti riasztóval, a bolt kamerarendszerrel van felszerelve. A telek közepén elhelyezkedő szabálytalan épület műhelyeket és raktárakat foglal magában. A telek déli határán elhelyezkedő épület jelenleg raktárként hasznosított. A műhelyek és raktárak és a bemutatótermek fűtéssel nem rendelkeznek. Az ingatlan nettó alapterülete 910 m2. Az ingatlan önálló víz, gáz és villanyórákkal felszerelt, összközműves.
3-5 perc sétával a városban minden megtalálható, ami a komfortos élethez szükséges: üzletek, iskolák, középiskolák, óvodák, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, uszoda, sport és kulturális létesítmények. Balassagyarmat , „Civitas Fortissima” - a legbátrabb város, Palócország fővárosa, történelmi múltú város. Nógrád vármegye második legnépesebb települése (15.570 fő), a Balassagyarmati járás székhelye és határátkelőhely Szlovákia felé az Ipoly folyó bal partján. Budapesttől 80 km-re, 22-es főút mellett helyezkedik el, óránként induló buszközlekedéssel.
Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy előre egyeztetett időpontban megtekinthesse az ingatlant, akár hétvégén is!

Irodánk az alábbi szolgáltatásokkal segíti Önt az ingatlanvásárlásban:
- Ingyenes hitelügyintézés
- Földhivatali ügyintézés
- Jogi háttér biztosítása
- Energetikai tanúsítvány elkészítése
- Értékbecslés

Köszönjük, hogy minket választ!


Elhelyezkedés

Balassagyarmat


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6470921


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6470921

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balassagyarmati üzlethelyiség 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 910 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 351 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. Az üzlethelyiség ára 170 millió Ft, négyzetméter ára 186 813 Ft. Az ingatlant Roza Ildikó referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6470921. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balassagyarmat ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.