star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonalmádi

  • 148 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 30 m²

    telek

Vételár:

125 millió Ft

Eladó üzleti Balatonalmádi

  • 148 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 30 m² telek

  • Eladó üzleti Balatonalmádi

  • 148m²


Ár:

125 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1983
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A Lido Home Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a kiváló tulajdonságokkal rendelkező két lakásból álló ingatlanát Balatonalmádiban

Ez a modern és napfényes két lakrészből álló lakás Balatonalmádi belvárosában helyezkedik el, tökéletes választás üzleti célra. A teljesen felújított ingatlan ideális lehet orvosi rendelőnek, szépségszalonnak vagy egyéb vállalkozásoknak.
Az ingatlan két különálló lakórészből áll, amelyek külön-külön is hasznosíthatók.
Mindkét lakrész modern berendezésekkel és esztétikus designnal van felszerelve, így azonnal alkalmassá tehető üzleti tevékenységek számára.
A tágas és napfényes helyiségek kiválóan alkalmasak arra, hogy kellemes környezetet biztosítsanak mind a szakmai, mind pedig a kliensek számára. A lakásokban kialakított tér könnyen testreszabható az üzleti tevékenység igényei szerint, és a modern berendezéseket könnyen integrálhatjuk a vállalkozás szükségleteihez.
A felújított konyha és fürdőszoba szintén hozzájárulnak az ingatlan funkcionalitásához és vonzerejéhez.

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésének köszönhetően könnyű megközelíteni azt, és az utcán ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre ügyfelek és alkalmazottak számára.

A strand mindössze 450 méterre található, így a vállalkozás vendégei élvezhetik a gyönyörű Balatonalmádi strand adta kikapcsolódást és szabadidős tevékenységeket. Ez az ingatlan ideális választás azoknak, akik kényelmes és modern üzlethelyiséget keresnek, miközben élvezni szeretnék a Balaton közelségét és a környék szépségét.

Amennyiben ez az ingatlan, vagy más, kínálatunkban található ház, lakás, nyaraló felkeltette érdeklődését, keressen a megadott elérhetőségek bármelyikén!

Lido Home - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Gardrób
2.6m²
étkező
11.6m²
Közlekedő
3.25m²
Szoba
11.9m²
Szoba
2.8m²
Konyha
11m²
Szoba
47m²
Amerikai konyha
6.9m²
Fürdőszoba
4m²
Szoba
12.2m²
Fürdőszoba
6.6m²
Szoba
18.6m²
Kamra
1.9m²
Szoba
7m²

Elhelyezkedés

Balatonalmádi


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628891


Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


39 990 000 Ft

Balatonalmádi

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 46m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6628891

Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó balatonalmádi üzlethelyiség 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m², míg a hozzá tartozó teleké 30 m². További jellemzői: az építés éve 1983, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 125 millió Ft, négyzetméter ára 844 595 Ft, ami a balatonalmádi átlaghoz képest 1%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sticker Viktória referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628891. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonalmádi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.