star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonberény

  • 368 m²

    alapterület
  • 904 m²

    telek

Vételár:

156,77 millió Ft

Eladó üzleti Balatonberény

  • 368 m² alapterület
  • 904 m² telek

  • Eladó üzleti Balatonberény

  • 368m²


Ár:

156 771 090 Ft

Építés éve
1996

Az ingatlanról:

ELADÁSRA KÍNÁLOK EGY VÍZPARTI VENDÉGLÁTÓIPARI EGYSÉGET BALATONBERÉNYBEN!

CSAK AZ OTTHON CENTRUM KÍNÁLATÁBAN!

Balatonberény szívében található, közvetlen a Balaton hullámai mellett, mely ideális hely álom esküvők megrendezésére, vagy egy születésnap, céges rendezvénynek lebonyolítására egyaránt. A víz közelsége miatt az idelátogatók, akár itt nyaralók, vagy egy kerékpártúra után itt feltöltődni vágyók mind megpihenhetnek egy kellemes ebéd, vagy egy pohár bor elfogyasztását követően a teraszon.
A hely adottságai lehetővé teszik az igazi feltöltődést. Ebben a környezetben látta meg a tulajdonos ezt az üzleti lehetőséget, mely jelenleg új tulajdonosát keresi.
Egyedülálló èpületegyüttes. A külső és a belső terek, kiváló, jól átgondolt tervek alapján készültek. Majd ezt követően, mind funkciójában, mind látványban, a legmagasabb minőségben megvalósították , kiváló szakemberek közreműködésével.

Az ingatlanról bővebben:
- Az ingatlan ára 155.000.000 Ft+Áfa.
- 904nm-es területen található a 368nm-es épületkomplexum.
- Az eredeti épület 1996-ban épült, majd 2021-ben kezdődött a tervezés, és a munkafolyamatok összeegyeztetése. A munkálatokat kiváló szakember gárda végezte, a tulajdonos által kért elvárásoknak megfelelően. Ez által a kedves érdeklődőknek, lehetőséget biztosítva a megálmodott épület, és környezet mihamarabbi kezdés lehetőségével.
- A fő épület 294 nm, itt kapott helyet az étterem, a konyha, egyéb előkészítő és tároló helyiségek. Az étterem 70 fő fogadására alkalmas, és a helyiség padlófűtéssel, és ezen kívül hűtő-fűtő klímával is ellátott. A 150nm-es konyhában igény szerint kialakíthatóak a munkapultok, és tálaló egységek. A helyiség mind esztétikailag, mind műszakilag a legmodernebb, és a legmagasabb szinten kivitelezett.
- A nyitott teraszon gyönyörű vízparti panoráma tárul elénk, ahol 90 fő kényelmesen elfér, és èlvezheti a látvány konyhát, ahol akár házi készítésű kenyeret, vagy kemencében sült friss ropogós pizzát melynek illata is magával ragadja az ide látogatót.
- A látvány konyhában helyt kapott egy kemence , ahol csodásabbnál csodásabb ételek készülhetnek, egy Weinlounge, és egy desszert és fagylalt szekció.
-Az emeleten kialakítható egy külön lakás, mely gyönyörű panorámával rendelkezik. A mérete pedig 72nm. A lakás felújítást igènyel.

- A kisebb épület 74 nm. Itt található az Ice Labor mely minősítéssel rendelkezik. Ebből 56 nm-es területen került kialakításra a Koktélbár és Salátabár 30 fő befogadásával. Emeletén akár 60 fő is kényelmesen elfér.
- Fagyi Labor.
Itt kapott helyet egy 75 kerékpár számára alkalmas tároló, 7 elektromos kerékpárnak töltési lehetőség előkészítve.
- Személyzeti mosdó és öltöző.
- Női és férfi mosdók.

Az ingatlan rendelkezik komplett kamera rendszerrel, tűz-és füstjelzővel, riasztóval, wi-fi-vel, és kasszarendszerrel. Az ingatlan előtt ingyenes a parkolás.

Ez egy varázslatos hely, ami már csak a működtetésére vár.
Amennyiben felkeltettte érdeklődését, keressen bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Balatonberény


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512847


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


64 990 000 Ft

Balatonberény

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 150m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512847

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 368 m², míg a hozzá tartozó teleké 904 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fűtés típusa cirkófűtés. A vendéglátói ára 156,77 millió Ft, négyzetméter ára 426 008 Ft, ami a balatonberényi átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vincze Anita referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512847. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonberény ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.