star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonfüred

  • 105 m²

    alapterület

Vételár:

33,9 millió Ft

Eladó üzleti Balatonfüred

  • 105 m² alapterület

  • Eladó üzleti Balatonfüred

  • 105m²


Ár:

33 900 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladó egy nagyon hangulatos, jelenleg kávézóként üzemelő vendéglátóegység bérleti jog a Balaton fővárosában Balatonfüreden.

Balatonfüred jelenleg a Balaton-part legfelkapottabb üdülővárosa, ami nem véletlen. Évente többszázezer turista keresi fel szenzációs strandjai, kimagasló éttermei és szállodái, felejthetetlen kulturális és szabadidős programjai miatt.

Ez a csodás kávézó Balatonfüred legfelkapottabb részén, a Tagore sétányon található, ami már-már záloga a sikernek. Ha vendéglátóhely nyitásán gondolkozik, ennél frekventáltabb helyet nehezen talál.

Nézzük a paramétereket:

Ez a kis csoda a sétány és a strand felöl is rendelkezik bejárattal. Vendég és személyzeti mosdóval is ellátott. A közel 50 m2-es belső helyiség kiegészül két 30 m2 körüli külső, fedett terasszal, így több mint 100 m2 áll rendelkezésre a vállalkozáshoz. A teraszok hihetetlen atmoszférát biztosítanak, de a belső kialakítása is nagyon igényes, minden újszerű, valamint ne feledjük, hogy a vízpart is kb 30 méterre található!

Üzemeltesse tovább a kávézót, vagy alakítsa át tetszés szerint, akár egy kisebb éteremmé, mivel erre is van lehetőség.

A jelenlegi tulajdonosai az idei szezonban még üzemeltetik, így a bérleti díj a következő januártól fizetendő. Az ingatlan részben bútorozva kerül átadásra.

A részletekért és megtekintési szándékkal kérem hívjanak: +36 20 428 5095

Dream-Ing. Álomból Otthont!


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6526435


HASONLÓ INGATLANOK


75 000 000 Ft

Balatonfüred

  • Alapterület: 240m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6526435


A vendéglátói ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 105 m². A vendéglátói ára 33,9 millió Ft, négyzetméter ára 322 857 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Ulrich Ábel referens a Dream-Ing irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6526435. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.