star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Balatonrendes

  • 400 m²

    alapterület

Vételár:

799 millió Ft

Eladó üzleti Balatonrendes

  • 400 m² alapterület

  • Eladó üzleti Balatonrendes

  • 400m²


Ár:

799 000 000 Ft

Építés éve
2017
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

!!!!! ALL IN ONE !!!!!**** Eladó ÖRÖKPANORÁMÁS Panzió, Étterem, Szőlő és Borászat TELJES FELSZERELÉSSEL! **** Legyen tulajdonosa annak a 6 szobás panziónak és étteremnek, melynek PANORÁMA terasza LÉLEGZETELÁLLÍTÓ balatoni kilátást nyújt vendégei számára Balatonredesen.A 2017-ben épült luxus ingatlan páratlan befektetési lehetőség!!!AZ AJÁNLAT TARTALMA: Feldolgozó épülete és berendezési tárgyai, Pince és berendezései, Étterem és panzió teljes felszerelésével, 2,7 hektár szőlő-kert-szántó és utak (Balatonrendes külterület), 4,6 ha szőlő (új telepítés, Szentbékkála).PANZIÓ+ÉTTEREM:-A 2 szintes épület felső szintjén található a 6 szoba és a hozzájuk tartozó modern fürdőszobák.-Az alsó szinten található az étterem és a hozzá kapcsolódó PANORÁMA TERASZ, melyről lenyűgöző kilátás nyílik a Balaton csillogó víztükrére.-Az étterem modern konyhája biztosítja a séf számára ,hogy az idelátogató vendégek minőségi ételeket fogyaszthassanak.FELDOLGOZÓ ÜZEM:-Az üzem 170 m2 területen került kialakításra.-Az egyik helyiségben a szőlő fogadására és feldolgozására alkalmas berendezések találhatóak, a másik helységben a bor tárolása, illetve a must erjesztése történik.-Az épület hűthető-fűthető.FÖLDTERÜLETEK::Két területen, a Badacsonyi és a Balaton-felvidéki borvidéken terülnek el a borászatot megalapozó, magyar magántulajdonban lévő szőlőterületek. Mindkét terület „szőlő” művelési ág besorolású, déli, dél-nyugati lejtésű.SZŐLŐS:-Balaton környékének talán legszebb területe.-A Kerekes dombról a Balaton felé lejtő ideális lejtésű terület garantálja a kiváló minőségű termést.SZENTBÉKKÁLA:-Csodálatos környezetben a Kőtenger mellett terül el.-A domboldal déli tájolása és a szélvédett környezet kiváltképp alkalmas a kiváló minőségű borászati alapanyag előállítására.
A DUNA HOUSE teljes kínálatával állok rendelkezésére.
INGATLAN - HITEL - ÉRTÉKBECSLÉS - ENERGETIKA
További információkért keressen a megadott elérhetőségek egyikén.

Tel.: +36-70/884-0033
E-mai: jerkovics.martin@dh.hu

Referencia szám: VL046789


Elhelyezkedés

Balatonrendes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648402


Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648402

Kecskemét, Jókai utca 5.

Kecskemét, Jókai utca 5.

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 400 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A vendéglátói ára 799 millió Ft, négyzetméter ára 1 997 500 Ft. Az ingatlant Jerkovics Martin referens a Kecskemét, Jókai utca 5. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648402. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonrendes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.