star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Békéscsaba, Mezőmegyer

  • 415 m²

    alapterület
  • 400 m²

    telek

Vételár:

49 millió Ft

Eladó üzleti Békéscsaba, Mezőmegyer

  • 415 m² alapterület
  • 400 m² telek

  • Eladó üzleti Békéscsaba, Mezőmegyer

  • 415m²


Ár:

49 000 000 Ft

Építés éve
1999
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Mezőmegyer központjában egy vendéglátó egységként üzemeltetett ipari épületet.
A tulajdoni lapon kivett étterem megnevezésű ingatlan összközműves, kétszintes, a földszinti rész 225 m2 , az emeleti rész 190 m2. A telekméret 400 m2.

Az épület tégla falazatú, nagy teljesítményű gázkazánnal fűtött, szerkezeti állapota (nagyon) jó, ebben nem igényel felújítást. A helyiségek a mai igényeknek és a leendő működési körnek megfelelően korszerűsítendőek.

A földszinti rész korábban étteremként üzemelt, ennek megfelelően kerületek kialakításra a helyiségek: előkészítő, konyha, kamra, tárolók, étterem, klubhelyiség, mellékhelyiségek.
A tetőtér jelenleg a képeken látható állapotban van. Itt kialakíthatóak a működési profilba illő, kiadható vendégszobák, irodák.

Az ingatlan teljesen zárt, korábban teraszként funkcionáló udvarral rendelkezik, ezen a területen hangulatos kerthelyiség, grillterasz létesíthető.

Összességében véve egy jobb napokat látott, de sok lehetőséget kínáló ingatlant kínálunk megvételre, amely új tulajdonosai által újra felvirágoztatható.
Kedvező elhelyezkedést jelent a sok munkaerőt foglalkoztató, nagyobb vállalatok közelsége, ( Linamar Hungary Zrt, Happy Tej, Axila Kft, Frühwald, M44 gyorsforgalmi út 5 km-en belül) ami a hétköznapok forgalmát biztosíthatja menüztetéssel, a hétvégeken családi ünnepeknek, kisebb esküvőknek, ballagásoknak adhat tökéletes helyszínt.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Mezőmegyer, Mezőmegyer


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579024


Gáspár-Szóka Marianna

Gáspár-Szóka Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


200 000 000 Ft

Békéscsaba

  • Alapterület: 1 000m²

+36 20

Ingatlannet kód: NET6579024

Gáspár-Szóka Marianna

Gáspár-Szóka Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

A vendéglátói ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 415 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 49 millió Ft, négyzetméter ára 118 072 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gáspár-Szóka Marianna referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6579024. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba, Mezőmegyer ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.