star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Bük

  • 199 m²

    alapterület

Vételár:

100 millió Ft

Eladó üzleti Bük

  • 199 m² alapterület

  • Eladó üzleti Bük

  • 199m²


Ár:

100 000 000 Ft

Építés éve
1995
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Vendéglátásban vállalkozóknak ajánlom! Magyarország második legnagyobb gyógyfürdője Bükön található, amely egyre inkább üdülővárossá nőtte ki magát Itt vált eladóvá, a fürdő közelében felújított vendéglő teljes berendezéssel, konyhagépekkel, hűtőkkel, pizza kemencével, vállalkozással együtt. A 66 fő férőhelyű, 199 m2 alapterületű vendéglőt jelenlegi tulajdonosa pár éve felújította, a konyhagépeket, hűtőket újakra cserélte. A vendéglő előtti teraszt nyitható oldalú sátorral fedte, így biztosítva még több helyet a vendégek számára. Itt akár 80 fő is vendégül látható. A Konyhában modern konyhagépek segítik a szakácsok munkáját. A szigorú előírásoknak megfelelően külön zöldség és hús előkészítő helyiség került kialakításra. A mosogatás a konyha mellett elhelyezkedő mosogató helyiségben történik. A vendégek kényelméről 2 db légkondicionáló berendezés gondoskodik. Télen a fűtést gázcirkó kazán biztosítja. A vendéglő jelenleg is minden évszakban működik, kialakult vendégkörrel rendelkezik, így biztosítva állandó bevételt tulajdonosa számára. A fürdő közelsége miatt alkalmi vendégek is gyakran fogyasztják itt ebédjüket, vagy vacsorájukat. A biztonságot kilenc kamerás kamera rendszer szavatolja. Egyéb vállalkozás részére is alkalmas lehet. Akár szépségszalon, edzőterem, vagy egészségügyi szolgáltatás számára is átalakítható.


Elhelyezkedés

Bük, Termál körút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6124848


HASONLÓ INGATLANOK


65 000 000 Ft

Bük, Bükfürdő

  • Alapterület: 140m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6124848

A vendéglátói ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 199 m². További jellemzői: az építés éve 1995, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A vendéglátói ára 100 millió Ft, négyzetméter ára 502 513 Ft, ami a büki átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Lukács Miklós referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6124848. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.