star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Csákánydoroszló

  • 339 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

92 millió Ft

Eladó üzleti Csákánydoroszló

  • 339 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó üzleti Csákánydoroszló

  • 339m²


Ár:

92 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1992
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN!

FREKVENTÁLT HELYEN, 2 VENDÉGLÁTÓ ÜZLETHELYISÉG + LAKÁS ELADÓ!
Biztos befektetés, egyet fizet, hármat vihet!
Presszó és Lottózó egyben, illetve egy Cukrászda + a tetőterében kialakított lakórésszel keresi új üzemeltetőjét, tulajdonosát!

Csákánydoroszló település Vas vármegyében, a nyugati határánál helyezkedik el, a 8-as főút mellett, Szentgotthárdtól 18 km-re – ausztriai határátkelő - és Körmendtől 10 km-re található, a Rába folyó völgyében az Őrségi Nemzeti Park északi kapujában.

Az ingatlanegyüttes, közvetlenül a Fő út mellett, frekventált, jól bejáratott vendégforgalommal, engedélyekkel rendelkezik.
Az épület 1992-ben épült, jelenlegi formáját bővítéssel 2014-ben nyerte el.
A Presszó 2 szintből áll, az alsó szint 132 nm, ehhez 20 nm-es terasz kapcsolódik. A br. 60 nm-es tetőtérben egy vendégtér/különterem és egy iroda kapott helyet.
A Cukrászda alsó szintje 87 nm, a felette levő garzonlakás pedig br. 60 nm-es. A korábbi bérlő életvitelszerűen lakott itt, nappali, háló, konyha, fürdő és wc helyiségekkel rendelkezik.

A fűtést gázkazán biztosítja de a Presszóban egy kandalló is alternatív lehetőség.
Az ingatlan viszonylag rövid időn belül birtokba vehető, igény esetén teljes berendezéssel is értékesítik, ez külön megállapodás részét képezi.
Ez az ingatlan a saját és a környék adottságait figyelembe véve értéktartó befektetést jelentenek új tulajdonosának, melyet üzemeltetve folyamatos és biztos bevételre tehet szert.

További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!
Érd.: Volner Szilveszter
Tel.:+36 30 633 5085

Referencia szám: UZ043857-IN


Elhelyezkedés

Csákánydoroszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516623


Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6516623

Duna House Szombathely

Duna House Szombathely

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csákánydoroszlói üzlethelyiség 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 339 m². További jellemzői: az építés éve 1992, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az üzlethelyiség ára 92 millió Ft, négyzetméter ára 271 386 Ft. Az ingatlant Volner Szilveszter referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6516623. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csákánydoroszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.