star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Csengőd

  • 900 m²

    alapterület
  • 16

    szoba

Vételár:

760 millió Ft

Eladó üzleti Csengőd

  • 900 m² alapterület
  • 16 szoba

  • Eladó üzleti Csengőd

  • 900m²


Ár:

760 000 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun megye természetvédelmi területének közepén, eladóvá vált, egy közel 5000 nm-es telken elterülő, vendéglátásra, panziónak és egyéb befektetési célra alkalmas,1913-ban épült, családi tulajdonban lévő kastély.Teljesen körbekerített, kamerákkal, riasztóval védett és gyönyörűen gondozott, külső és belső tóval, csónakházzal, parkkal rendelkező birtok.
A telek területén helyet kapott egy akár helikopter tárolására is alkalmas hangár, hozzá aszfaltozott leszállópálya, egy lovarda, kültéri medence és egy két lakásos vendégház is.Maga a kastély hasznos területe közel 300 nm három szinten.
16 szoba
Szintenként 300 nm lakóterület (900 nm)
Fa nyílászárók,Parketta és járólap burkolatok
Tartályos gáz központi fűtés
Kettő fúrt kút
Mart aszfaltos út a főúttól a kastélyig
Lovarda, vadaspark, kerti sütögető, vadászterem, szolárium, szauna.
Portaszolgálat, automata öntöző rendszer.
Gyönyörű egyedi gyártású kovácsoltvas kapu a főbejáratnál és hátul is.
Ajánlom mindazoknak, akik a világ zajától távol szeretnének élni egy teljesen szeparált és védett környezetben, illetve olyan vállalkozásban gondolkodnak, mely ilyen helyigénnyel bír.
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!


Elhelyezkedés

Csengőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5745107


HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5745107

HOUSE36 Ingatlanhálózat

HOUSE36 Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csengődi üzlethelyiség 16 szobával rendelkezik (ebből 16 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 900 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkolóház. Az üzlethelyiség ára 760 millió Ft, négyzetméter ára 844 444 Ft, ami a csengődi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Asztalos Tünde referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5745107. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csengőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.