star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Cserszegtomaj

  • 850 m²

    alapterület
  • 2 660 m²

    telek

Vételár:

198 millió Ft

Eladó üzleti Cserszegtomaj

  • 850 m² alapterület
  • 2 660 m² telek

  • Eladó üzleti Cserszegtomaj

  • 850m²


Ár:

198 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1842

Az ingatlanról:

HÉVIZ SZOMSZÉDSÁGÁBAN, KIEMELT IDEGENFORGALMI TERÜLETEN, 1842-BEN ÉPÜLT, EGYKOR „PRÉSHÁZ ÉS VINCZELLÉRHÁZ”, A CSERSZEGTOMAJI DOMBOLDALON, ELADÓ!

2014-es felújitása eredményeként kapta meg a mostani formáját. A modern konyha, étterem és berendezései több funkció működtetését teszi lehetővé. 2017-ig működő épület együttes 100 fő elhelyezésére szolgáló pincéje rendezvényteremként állt a vendégek rendelkezésére. 25 fős VIP terem külön bejárattal az udvarról közelithető meg. 75 fős csoportok a Vadászteremben élvezhették az élő zene és táncprodukciók műsorát. 36 nm-es bortárolója a bor megfelelő hőmérsékletét biztositotta.
40 nm-es apartmanja a torony melletti részben került kialakitásra. Tervek készültek még a tetőtér magasitásával további 8 apartman kialakitására . Ehhez az érvényes épitési engedély birtokában, már az új tulajdonos lehetősége.
Fűtéséről gázkazán és két cserépkályha gondoskodik. Fa nyilászárói thermo üvegekkel rendelkeznek. Parkolójában a személygépkocsik mellett még négy busz is parkolhat. Az egész épületeegyüttesben WIFI áll a vendégek rendelkezésére. Apartmanja légkondicionálóval felszerelt.
Kertjében két régi boronaház a helyi néprajzi múzeum működését teszi lehetővé, ennek ellenére az épület együttes nem áll műemlék védelem alatt.
A vételár a teljes berendezést, az érvényes épitési engedélyt magában foglalja. Igény esetén havi 400 000.-Ft + ÁFA kiadó.
A tulajdonlapon a terület besorolása, kivett udvar, kultúrház és tájház.
Az ingatlan per-, teher- és igény-mentesen azonnal birtokba vehető.
KOMOLY VÉTELI SZÁNDÉK ESETÉN VÁRJA JELENTKEZÉSÉT AZ ORSZÁG LEGNAGYOBB ÉS LEGELISMERTEB INGATLANKÖZVETITŐI HÁLÓZATA. TELJES DOKUMENTÁCIÓ SZEMÉLYES TALÁLKOZÓ ESETÉN RENDELKEZÉSRE ÁLL.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: utcán.


Elhelyezkedés

Cserszegtomaj


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5520527


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


198 000 000 Ft

Cserszegtomaj

  • Szobák: 8
  • Alapterület: 850m²

881 978 000 Ft

Cserszegtomaj

  • Szobák: 36
  • Alapterület: 1 922m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET5520527

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A vendéglátói ingatlanról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 850 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 660 m². További jellemzői: az építés éve 1842. A vendéglátói ára 198 millió Ft, négyzetméter ára 232 941 Ft, ami a cserszegtomaji átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Kajdel Zsuzsa referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5520527. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Cserszegtomaj ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.