star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Debrecen, Boldogkert

  • 160 m²

    alapterület

Vételár:

89,9 millió Ft

Eladó üzleti Debrecen, Boldogkert

  • 160 m² alapterület

  • Eladó üzleti Debrecen, Boldogkert

  • 160m²


Ár:

89 900 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Debrecenben a BOLDOGFALVI KERTben eladóvá vált egy 160m2-es, TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT VENDÉGLÁTÓ EGYSÉG, 980m2-es önálló telken.

Jelenleg is működő vendéglátó egység és kifőzde, teljes berendezéssel együtt eladó, melynek az értéke: 35M Ft.
Ennek tartalma: Rational sütőt, 2 hűtőpultot, 2 darálót, töltőgépeket, és egy komplett bolti berendezést.
Jellemzők:
- 3 db klíma
- 3x32 Amper
- nagy számú parkolóhely, közvetlenül a bejárat előtt, az udvarban.

Ez az üzlethelyiség alkalmas lehet zöldség-, élelmiszerboltnak, hentesáru-üzletnek, kifőzdének, étteremnek. Két utóbbi nagyon keresett lenne, ugyanis nincs a környéken kifőzde, házhozszállítási lehetőséggel.

KERESSEN BIZALOMMAL, AMENYIBEN TOVÁBBI FELVILÁGOSÍTÁSRA VAN SZÜKSÉGE, VAGY SZERETNÉ SZEMÉLYESEN MEGNÉZNI AZ INGATLANT! Szívesen állok rendelkezésére a hét bármely napján!

A beltér:

Az ingatlan helyiségei: eladó/üzlettér, két db hűtőkamra, előkészítő, feldolgozó, konyha, tároló/raktár, közlekedő, mosdó, öltöző.


Elhelyezkedés

Debrecen, Boldogkert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6613354


+36 70

Ingatlannet kód: NET6613354


A vendéglátói ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m². A vendéglátói ára 89,9 millió Ft, négyzetméter ára 561 875 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Dupka Melinda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6613354. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Boldogkert ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.