star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Demjén

  • 225 m²

    alapterület
  • 487 m²

    telek

Vételár:

39 millió Ft

Eladó üzleti Demjén

  • 225 m² alapterület
  • 487 m² telek

  • Eladó üzleti Demjén

  • 225m²


Ár:

39 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Demjén központjában a főúton található kiváló befektetési lehetőségeket rejtő több üzlethelységből álló épület.
Jelenlegi funkciója mellett számos más üzleti lehetőséget kínál a Termálfürdő közelségének köszönhetően, mely mindössze 1 km-re, 10 perc sétára található az ingatlantól. Kíváló lehetőséget nyújthat szálláshely kialakítására, vendéglátó egység üzemeltetésére, rekreációs vagy egészségügyi központ kialakítására, üzlethelységnek, bemutatóteremnek, irodának, vagy más egyéb szolgáltatás létrehozására lehet alkalmas.
Az ingatlan egy részében jelenleg kocsma és egy dohánybolt üzemel (85nm), az épület másik fele vendéglőként működött, korábban pedig ÁFÉSZ vegyesbolt volt (140nm).
Az épület mellett található az ingatlanhoz tartozó külön bejáratú pince, mely előtt helyezkedik el a kb 5-6 férőhelyes, térkövezett-aszfaltozott parkoló.
Az ingatlan felújítandó állapotú, közművesített, egy szintes, 225,5 nm, de a tetőtér beépíthető. É-D tájolású, négy bejárata és az ablakok nyugati irányba néznek. A héjazat hullámpala, a falatat 50 cm-es vegyes falazatú, szerkezetileg stabil.
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Demjén


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6469189


+36 70

Ingatlannet kód: NET6469189

Az üzlethelyiségről 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 225 m², míg a hozzá tartozó teleké 487 m². Az üzlethelyiség ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 173 333 Ft. Az ingatlant Kocsis György referens a Bogdánfalvi Zoltán irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6469189. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Demjén ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.