star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Dömsöd

  • 546 m²

    alapterület

Vételár:

110 millió Ft

Eladó üzleti Dömsöd

  • 546 m² alapterület

  • Eladó üzleti Dömsöd

  • 546m²


Ár:

110 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok, Dömsöd központjában, egy 546 nm-es kellemes atmoszférájú fogadót, profilváltás miatt.

Dömsöd, Pest megye délnyugati részén fekszik. Nyugatról a Ráczkevei-Duna határolja, emiatt a térség egyik meghatározó fürdő- és horgászparadicsomává nőtte ki magát, gyakran a "Stégek városaként" emlegetik. Népességszáma a nyári időszakokban megduplázódik az idegenforgalom miatt. Átmenő forgalma is jelentős, hisz az 51 sz. út mentén található a település.

Az étterem-fogadó jelenleg is eredményesen üzemel, minden engedéllyel rendelkezik. A jelenlegi tulajdonosok, akár a vállalkozással együtt is átadnák, így a tovább üzemeltetése, zökkenőmentesen, szinte azonnal folytatható. Illetve a jelenlegi tulajdonosok, akár tovább is bérelnék, így kiváló befektetési lehetőség. A berendezések, eszközözök is megvásárolhatók, melyek külön megállapodás részét képeznék.

A fogadó egy 1425 nm-es telken épült meg, 2000-ben felújításon esett át és 2001-től működik jelenlegi formájában.
Az ingatlan szigetelt, cserépfedésű, szigetelt faablakokkal.
Burkolatok, hideg és laminált parketta. Falai festettek.
Fűtése gázkazánról működik, hőleadók az emeleten radiátorok, az éttermi szinten padlófűtés.
Az épület klimatizált.

Az étterem 60 fő befogadására alkalmas, de a kinti fedett résszel, 120 fő is kényelmesen elfér. Így akár nagyobb rendezvények megtartása is lehetséges.
A konyha teljesen berendezett, húselőkészítő, fekete-fehér mosogató, földes-, száraz árú, zöldség előkészítő, raktárak, szociális blokkok is ki vannak alakítva.

Az éttermi szintről nyílik egy hangulatos pince rész, ami szintén alkalmas kisebb rendezvények megtartására.

A felső szinten található az 5 vendégszoba, melyek mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik. Minden szoba teljesen bútorozott.

Az épület zárt udvarral rendelkezik, mely szépen parkosított, gondozott.

Az ingatlan részletes ismertetése, bemutatása, kizárólag, előre egyeztetett időpontban lehetséges, ez ügyben bármikor várom a hívását, akár hétvégén is!

Ajánlom figyelmébe azoknak, akik egy azonnali bevételt hozó vállalkozásban gondolkodnak, de befektetésnek is kiváló lehetőség, megtérülése a hely adottságai miatt garantált.

Amennyiben megvásárlásához pénzügyi megoldásokra lenne szükség, úgy díjmentes tanácsadással, díjmentes ügyintézéssel állunk szolgálatára.


Elhelyezkedés

Dömsöd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6147608


HASONLÓ INGATLANOK


49 000 000 Ft

Dömsöd

  • Szobák: 3
  • Alapterület: 252m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6147608

A vendéglátói ingatlanról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 546 m². A vendéglátói ára 110 millió Ft, négyzetméter ára 201 465 Ft, ami a dömsödi átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Mitring Krisztina referens a Kompakt Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6147608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dömsöd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.