star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Dunaújváros, Belterület

  • 168 m²

    alapterület

Vételár:

45 millió Ft

Eladó üzleti Dunaújváros, Belterület

  • 168 m² alapterület

  • Eladó üzleti Dunaújváros, Belterület

  • 168m²


Ár:

45 000 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda Megvételre kínál a Piac téren egy 3 szintes üzlethelységet, ami vendéglátóegységként üzemelt. Jelen pillanatban raktárként működik.
Az ingatlan 3x56m2, ahol a pincébe előkészítésre alkalmas eszközök találhatóak. Húsfeldolgozás, zöldségelőkészítés, stb. Öltöző, mosdó található még. Az földszinten az eladó tér és hátul a főzésre alkalmas felszerelések vannak, tűzhely, elszívó. Mosdó ezen a szinten is található. Külön bejáraton lehet felmenni a felső szintre, ahol lakás lett kialakítva. A bejáraton belépve előszoba és a konyha található, amelyből nyílik 2 félszoba és egy fürdőszoba zuhanykabinnal és Wcvel. Minden helyiségben beszerelt szekrények vannak, amik természetesen maradnak. Fa nyílászárok és hűtő-fűtő klíma biztosítja nyáron a hideget a lakásban.
Ipari áram van az épületben.
Befektetésnek is kíváló lehetőség. A Piac tér közelében bevásárlócentrum, gyógyszertár és buszpályaudvar van.
Tehermentes az ingatlan.
Írányár:45.000.000ft



A személyes megtekintésért és további információért keressen bizalommal!
06304415784

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel ), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belterület, piac tér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6587965


+36 30

Ingatlannet kód: NET6587965


Az üzlethelyiségről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 168 m². További jellemzői: az építés éve 1990. Az üzlethelyiség ára 45 millió Ft, négyzetméter ára 267 857 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587965. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belterület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.