star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Egyházaskozár

  • 1 200 m²

    alapterület
  • 25

    szoba
  • 5 830 m²

    telek

Vételár:

225,92 millió Ft

Eladó üzleti Egyházaskozár

  • 1 200 m² alapterület
  • 25 szoba
  • 5 830 m² telek

  • Eladó üzleti Egyházaskozár

  • 1 200m²


Ár:

225 923 000 Ft

Építés éve
1994
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A LIDO HOME KAPOSVÁR eladásra kínálja a Baranya megyei Egyházaskozáron található vendégház, szálló és lovastanya komplexumot.
A tulajdonos az elmúlt évtizedekben folyamatosan újította, korszerűsítette a több lehetőséget magába foglaló szállót, mely mára kimagasló színvonalú, minőségi szolgáltatással rendelkező ifjúsági táborrá is vált. Minden szakhatósági engedély rendelkezésre áll a működéshez, mint a HACCP szabványnak megfelelő konyha és étterem.
A 140 kényelmes ággyal rendelkező szállónak foglalkoztató helyiségei is vannak a gazdasági egységek és irodahelyiség mellett. A személyzet számára külön apartmanok, illetve a tulajdonos részére különálló családi ház biztosítja az állandó lakhatást.
A gazdasági egységekben található istálló, szénatároló, felszerelt kovácsműhely.
A fűtést fa aprítékkal működő kazán biztosítja.
Az energiaellátást segítik a felszerelt napkollektorok, és a bevezetett 3 fázisú elektromos áram.
Hidrofor rendszerrel működő saját kút is rendelkezésre áll a birtokon.
Az eladási ár magába foglalja a teljes berendezést.
A komplexum egész évben alkalmas a működésre. Ifjúsági táboroztatásra, céges rendezvények lebonyolítására, családi ünnepek megtartására, vagy lovas sétakocsikázásra, sportprogramok rendezésére éppúgy lehetőséget ad, mint a kemencében sütögetésre, nemezelésre, agyagozásra, gyertyaöntésre, batikolásra, vagy túrázásra a környékbeli erdőkben.
Amennyiben a LIDO HOME KAPOSVÁR által kínált vendégház és lovastanya felkeltette érdeklődését, vagy bármely, a kínálatunkban található ingatlan, keressen bizalommal.
Vásárolna, de nincs rá keret ? Kollégám az új rendelkezésekre is figyelemmel díjmentes, bank semleges, hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére !
LIDO HOME: - Ingatlanok egy életen át !


Elhelyezkedés

Egyházaskozár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596318


Lido Home Dombóvár

Lido Home Dombóvár

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6596318

Lido Home Dombóvár

Lido Home Dombóvár

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó egyházaskozári szálloda 25 szobával rendelkezik (ebből 25 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 200 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 830 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: udvarban. A szálloda ára 225,92 millió Ft, négyzetméter ára 188 269 Ft. Az ingatlant Drenovits Erzsébet referens a Lido Home Dombóvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6596318. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Egyházaskozár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.