star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Fadd, Dombori

  • 924 m²

    alapterület

Vételár:

149 millió Ft

Eladó üzleti Fadd, Dombori

  • 924 m² alapterület

  • Eladó üzleti Fadd, Dombori

  • 924m²


Ár:

149 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1985
Ingatlan állapota
felújítandó

Az ingatlanról:

Fadd-Dombori üdülőtelepe Budapesttől 150, Szekszárdtól 20 km-re, Pakstól 26 km-re a faddi Duna-holtág mellett helyezkedik el. A 12 km hosszú Duna-holtág a csend és nyugalom birodalma, ideális hely a nyugodt pihenésre vágyóknak. Dombori a vízi sportok kedvelőinek is kiváló hely, a holtág egykori versenypályáján már számos nemzetközi versenyt is rendeztek. Az üdülőtelepen több jól kiépített strand található és felszerelt tenisz-, foci-, kézilabda-, kosárlabda- és strandröplabda-pályával, így a sportos nyaralást kedvelőknek is ajánlható. A Holtág a horgászás örömeinek hódolóknak igazi paradicsom, Dombori főként óriásharcsáiról ismert.
Itt kínálok megvételre egy csodálatosan megtervezett és kivitelezett épület együttest, bekerített, 3140 m2-es, belterületi, SAJÁT VÍZPARTTAL ÉS STÉGGEL rendelkező telken.
Ybl Miklós díjas építész, akadémikus, Jankovics Tibor alkotta a terveket.
Az építmények 2 szintesek, megtalálható egy szállás épület ( zárt tér nagyság: 348 m2, fedett-nyitott tér: 50 m2) és külön egy étterem és klubépület ( zárt tér: 576 m2, fedett/nyitott: 70 m2, teraszok 244 m2)
Összesen 18 vendégszoba fürdővel, étterem, konyha és a hozzátartozó kisegítő helyiségekkel, gazdasági udvarral, konferencia és különterem, társalgók, nappalik, bár, billiárd szoba, teraszok, tárolók lettek kialakítva.
Az ingatlan korszerűsítésre, felújításra szorul.
Az ingatlan teljes összközműves de a víz, gáz és áram órákat újból kell felszereltetni.
Irány ár: 149 MFt. Érd.: +36307374564


Elhelyezkedés

Fadd, Dombori


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6027332


Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6027332

Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dr Horváthné Farkas Edit

Dr Horváthné Farkas Edit

Az iroda további hirdetései
A szállodáról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 924 m². További jellemzői: az építés éve 1985. A szálloda ára 149 millió Ft, négyzetméter ára 161 255 Ft. Az ingatlant Dr Horváthné Farkas Edit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6027332. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fadd, Dombori ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.