star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Fonyód

  • 72 m²

    alapterület

Vételár:

59,75 millió Ft

Eladó üzleti Fonyód

  • 72 m² alapterület

  • Eladó üzleti Fonyód

  • 72m²


Ár:

59 750 140 Ft

Építés éve
2023
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Üzletet, kávézót, pékséget nyitna a Balaton déli partján Fonyódon? Forgalmas utcafronti üzlethelyiségek eladók a Balaton parton, a Fonyódligeti Árpád partnál.
Az üzlethelyiségek hatalmas utcafronti porállal rendelkeznek, térkövezett terasz tartozik mindegyikhez. Parkolási lehetőség adott.
Az árak nettó árak.
Érdeklődés esetén keressen elérhetőségeimen.

Déli parti álomlakások 150 méterre a Balaton legszebb strandjától!
Ebben a 3 szintes társasházban 16 lakás és 4 üzlet lett kialakítva.
A földszinti lakásokhoz kisebb kertkapcsolat tartozik, az emeletieknek erkélye van. A szintek lifttel is megközelíthetők.
A lakások árai bruttó árak, mely 5 %-os áfát tartalmaznak, az üzlethelyiségek árai nettó árak.
A Balaton Déli partján, Fonyód egyik szebb strandjától 150 méterre újépítésű erkélyes vagy kertkapcsolatos lakások épülnek több ütemben.
Messze lakik a Balatontól, de szeretne egy értékálló ingatlant, amit nem kell folyamatosan karban tartani, mint egy kertes házat? Ezek a lakások tökéletes választás lehetnek az Ön számára. Töltsön el egy finom reggelit családjával/párjával lakásának erkélyén és aztán csak le kell sétálnia a strandra, ami 2 percre található a társasháztól.
Ezeket az ingatlanokat befektetésnek is ajánlom. Lokációját és minőségét tekintve tökéletes választás.
A Balaton legjobb újépítésű árat itt találja. Az első ütemben a lakások tervezett átadás időpontja 2023 év vége. a Következő ütem 2024 nyár.
A lakások modern technológiával épülnek, amely kényelmet és energiahatékonyságot biztosít. Az utcafronti társasház földszintjén üzletek lettek kialakítva, ahol a későbbiekben élelmiszerbolt, kávézó, pékség üzemelhet. Az épület szintjei lifttel is megközelíthetők lesznek. Minden lakás erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, hívjon vagy írjon a további részletekért.

Referencia szám: PR015837/UZ/18596


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578701


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6578701

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: parkoló. Az üzlethelyiség ára 59,75 millió Ft, négyzetméter ára 829 863 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 45%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Halasi-Horváth Linda referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578701. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.