star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Gárdony

  • 146 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 506 m²

    telek

Vételár:

115 millió Ft

Eladó üzleti Gárdony

  • 146 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 506 m² telek

  • Eladó üzleti Gárdony

  • 146m²


Ár:

115 000 000 Ft

Építés éve
2014
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Gárdony központi helyén, forgalmas főút mentén, bejáratott fagylaltozó és kerékpárkölcsönző eladó. Az ár, az 505 négyzetméteres telekre és 2014-ben épült, 146 négyzetméteres házra értendő! A gépek és felszerelések a betanítással együtt, egy külön megállapodás tárgyát képezik. Családi háznak is alkalmas, akár 6-7 szoba is kialakítható.

Az épület földszintjén helyezkedik el a fagylaltozó és a kerékpárkölcsönző is a hozzájuk tartozó kiszolgáló helyiségekkel együtt. A tetőtérben két különálló lakás van kialakítva, ami lakhatásra vagy bérbeadásra is ideális. Az udvaron parkoló és kettő fedett gépjárműtároló is van.

A házban szinte minden új, hiszen a munkálatok 2014-ben fejeződtek be. Ennek megfelelően korszerű kondenzációs kazánnal történik a fűtés és a melegvíz előállítása. A hőleadás padlófűtéssel történik. Az épületen elhelyezett 73 darab napelem által termelt energia, teljes egészében biztosítja a vállalkozások és a lakások éves energiaigényét.

Elhelyezkedés szempontjából szinte ideális. A ház forgalmas főút mellett helyezkedik el, biztosítva a vállalkozás működéséhez szükséges vásárlókat, egyéb marketing tevékenység nélkül is. A közelben élelmiszerdiszkontok, a városközpont és a tó is pár perc sétával megközelíthető, de ugyanez mondható el minden közintézményről is. Óvoda, iskola, orvosi rendelő, boltok, vasútállomás, autóbuszállomás minden a közelben.

Befektetőknek vagy vállalkozni akaróknak ideális vállalkozási lehetőséget kínál ez az eladó ingatlan. Jelenleg 3 fő üzemelteti. Jöjjön el és nézze meg, majd számoljon! Maga az épület értéke megéri azt az árat, amit kérnek érte. A hozzá adott vállalkozások már csak ráadások! Nagyon gyorsan visszatermeli a befektetett összeget!

Kérésre szívesen küldök külső képeket is!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is! alacsony fenntartás, berendezett, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, terasz, új nyílászárók, elektromos garázskapu, udvari gépjárműbeálló lehetőség, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, külső hőszigetelés, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gárdony, Gárdony


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6356247


+36 70

Ingatlannet kód: NET6356247

Az általad megtekintett eladó gárdonyi (Gárdony) üzlethelyiség 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). Az üzlethelyiségről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 146 m², míg a hozzá tartozó teleké 506 m². További jellemzői: az építés éve 2014, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 115 millió Ft, négyzetméter ára 787 671 Ft, ami a gárdonyi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6356247. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.