star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Gárdony

  • 231 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 527 m²

    telek

Vételár:

119,9 millió Ft

Eladó üzleti Gárdony

  • 231 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 527 m² telek

  • Eladó üzleti Gárdony

  • 231m²


Ár:

119 900 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A VELENCEI-TÓNÁL, GÁRDONYBAN, FREKVENTÁLT KÖRNYEZETBEN, 25 ÉVE PANZIÓKÉNT MŰKÖDŐ, DE SZÁMOS EGYÉB CÉLRA IS ALKALMAS INGATLAN ELADÓ!

AKÁR BUDAPEST XI, XII, V, VI. kerületi lakásra CSERÉLHETŐ!

MINDEN SZOBÁHOZ KÜLÖN FÜRDŐSZOBA TARTOZIK.

ÉPÜLET:
A ház 1998-ban épült, 2020-2021-ben átesett egy nagyobb felújításon, mely során 10 cm hőszigetelést, homlokzat festést, műanyag hőszigetelt nyílászárókat és redőnyöket kapott. A fűtést és a melegvíz ellátást kondenzációs kazán biztosítja. Minden szobában radiátorok és hűtő-fűtő légkondicionáló berendezések, nappali padlófűtéssel ellátott. Napkollektor segít rá a melegvíz ellátásra.
Kerten belül 4 autó kényelmes parkolása biztosított.

Alsó szint 115 nm
2 nagyszoba fürdővel, nappali 39 nm, és konyhák találhatók.
A teraszon át innen közvetlenül a kertbe jutunk.
A tájolás DÉLI fekvésű, így nagyon világos a nap nagy részében.
Emelet 92 nm
3 szoba 15-16-18 nm, mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik.
Ugyanitt található egy kis társalgó és feljáró:
A felső, tetőtéri bruttó 34,2 nm-es lakrészbe. (nettó 23,85 nm), melyhez tartozik még 1,5 nm erkély is. Ez a szint egy teljesen különálló lakrészeként is funkcionálhat.

Pince szint 42,72 nm
Wellness-részleg lett kialakítva, ahol kikapcsolódhatunk.
A pihenőkert teljesen karbantartott, saját öntözőrendszerrel ellátott, mely külön almérővel szerelt.

KÖRNYEZET:
Csendes utcák által határolt, aszfaltos utcában, tópart 10 perces sétára.
Kisbolt, zöldséges, étterem 50 méterre, iskola, óvoda, orvosi rendelő 300 méteren belül, vasútállomás 1 km-re található, buszmegállók 200 méterre, strandok 1,2 km-re, helyi termálfürdő 800 m-en belül.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, 1/1 tulajdon.
Jelenlegi tulajdonos, igény szerint segítséget nyújt a további üzemeltetés átadásában.

A hirdetésben látható berendezési tárgyak a vételár részét nem képezik, azok megegyezés szerint megvásárolhatók.

Amennyiben felkeltette az ajánlat az érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!

AMENNYIBEN NEM RENDELKEZIK A TELJES VÉTELÁRRAL, BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul díjmentesen. Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest. Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365365


Elhelyezkedés

Gárdony, Kazinczy utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6635716


+36 70

Ingatlannet kód: NET6635716

Az általad megtekintett eladó gárdonyi (Kazinczy utca) szálloda 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 231 m², míg a hozzá tartozó teleké 527 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A szálloda ára 119,9 millió Ft, négyzetméter ára 519 048 Ft. Az ingatlant Ernyei Vera referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6635716. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gárdony ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.