star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Gyenesdiás

  • 500 m²

    alapterület
  • 21

    szoba
  • 2 165 m²

    telek

Vételár:

360 millió Ft

Eladó üzleti Gyenesdiás

  • 500 m² alapterület
  • 21 szoba
  • 2 165 m² telek

  • Eladó üzleti Gyenesdiás

  • 500m²


Ár:

360 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2000
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Eladó egy frissen felújított, saját medencés, két épületből álló, egyszerre nagyobb számú vendég befogadására alkalmas  balatoni családi vendégház.Ha megvásárolja, a következő években nem az invesztíció terheire, hanem a reálisan tervezhető bevételekre kell koncentrálnia.Két épület helyezkedik el a 2165 m2-es telken. Az épületegyüttes egyszerre 40 vendég elhelyezésére alkalmas, az autók számára zárt, térkövezett parkolóval és épített kerékpártárolóval. A térségben hasonló, ilyen típusú szolgáltatást kínáló hely nem található.Vásárlás után a további hasonló célú működtetés a vendégszerzés tekintetében nem okoz nehézségeket, hiszen a hely állandó vendégkörrel rendelkezik és teljes évben kiadható. Kedvelt célpont a turisták körében a Balaton északi partján.Az épületek felújítottak, Gyenesdiás mindkét strandjától kb. 10 perces sétára, a Hévízi tótól csupán 8000 m-re találhatóak.A csendes helyen és a nyugalmas környezetben, a rendelkezésre álló lehetőségek teljes körű igénybevételének garantálják a pihenést, kikapcsolódást. A két épületből álló épületegyüttes a part közelében, a nyaralók, turisták szempontjából keresett, kedvelt és frekventált, területen helyezkednek el.Műszaki tartalom a következő:- az épületek 1998-ban és 2002-ben épültek. A felhasznált falazóelemek ytong és tégla.- 2021-ben történt a legutóbbi felújítás egy állami szálláshelyfejlesztési konstrukció lehetőségeit felhasználva, de az állagmegóvás és a karbantartás folyamatos volt!- A telek területe 2167 m2, a hasznos alapterület 500 m2.- Az épületekben az egyszerre elhelyezhető létszám összesen 40 fő.- Több fajta kialakítású szoba van, de mindegyik erkélyes, fürdőszobával és légkondicionálóval ellátott.- Az egyik épületben került kialakításra a reggeliztető helyiség, mely saját konyhával is rendelkezik.- Ezen kívül van még benne, szauna, masszázshelyiség és irodának is jutott benne hely.- A másik épület kényelmes és szellős nappali+konyha+étkezővel, nagy terasszal és mosodával ellátott.- A fűtést gázkazánnal oldották meg, radiátor és padlófűtés alkalmazásával.- A panzió jó WIFI lefedettséget tudhat magának az épületben és a szabadban egyaránt.- A kertben 6 m x 10 -es, 150 cm mélységű csempézett medence, a gyermekek számára játszótér, továbbá zuhanyzó és napozóágyak növelik még tovább a kényelmet.- A kertben a növényzet és a fű az automata öntözőrendszernek köszönhetően mindig zöld.- Az udvar zárt,, az autók számára kialakított parkolóban a vendégek biztonságban tudhatják járműveiket.


Elhelyezkedés

Gyenesdiás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556488


+36 30

Ingatlannet kód: NET6556488

Az általad megtekintett eladó gyenesdiási szálloda 21 szobával rendelkezik (ebből 21 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 165 m². További jellemzői: az építés éve 2000, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A szálloda ára 360 millió Ft, négyzetméter ára 720 000 Ft, ami a gyenesdiási átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Varga Zsolt referens a CasaNetWork Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556488. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyenesdiás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.