star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Győr, Szabadhegy

  • 94 m²

    alapterület

Vételár:

70 millió Ft

Eladó üzleti Győr, Szabadhegy

  • 94 m² alapterület

  • Eladó üzleti Győr, Szabadhegy

  • 94m²


Ár:

70 000 000 Ft

Az ingatlanról:

Csak Tradíció Ingatlan kínálatában!
 
Győr-Szabadhegy forgalmas részén, két fő út csatlakozásánál kínálom eladásra ezt az újszerű állapotban lévő 2015-ben épült, 93,98 m2-es nagy kirakatos kereskedelmi üzlethelyiséget. Az ingatlan egy külön bejárattal ellátott irodával és egy kis konyhával, valamint szociális blokkal is rendelkezik. Gépkocsival közvetlen előtte, a saját parkolóba, illetve a mellette kialakított ügyfél parkolóban tudunk megállni.
A fűtésről korszerű elektromos fűtőtestek, és egy nagy teljesítményű hűtő-fűtő klíma gondoskodik.
Jelenleg az ingatlan cukrászdaként, vendéglátó egységként üzemel, de a nagyméretű eladó végett bemutatóteremnek, irodának, vagy akár oktatóteremnek is ideális választás lehet.
Befektetésre, bérbeadásra is ideális választás lehet!
Az ingatlannal kapcsolatban részletekért, bővebb információkért és megtekintésért kérem HÍVJON!

Jogi háttérrel, energetikai tanúsítványkészítéssel, díjmentes pénzügyi tanácsadással (CSOK, hitelügyintézés, stb.) állunk ügyfeleink rendelkezésére!

Ha eladó vagy kiadó ingatlannal rendelkezik, akkor kérem keressen!
Rosenbecker Tamás

 


Elhelyezkedés

Győr, Szabadhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6378402


+36 20

Ingatlannet kód: NET6378402


Az üzlethelyiségről 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 94 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az üzlethelyiség ára 70 millió Ft, négyzetméter ára 744 681 Ft, ami a győri átlaghoz képest 33%-kal magasabb. Az ingatlant Rosenbecker Tamás hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6378402. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Szabadhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.