star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Gyula, Városerdő

  • 193 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 614 m²

    telek

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó üzleti Gyula, Városerdő

  • 193 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 614 m² telek

  • Eladó üzleti Gyula, Városerdő

  • 193m²


Ár:

21 500 000 Ft

Építés éve
2001
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

Befutatott vendéglátó egység és lakás keresi új tulajdonosát!

Gyulától 5 km-re, a Fekete-Körös partján fekszik a természetes környezetben kialakított üdülőközpont a Gyulai Városerdő. Jellemzően nyaralókból és hétvégi házakból áll, melyek a víztől 300 - 400 méterre sorakoznak, de kevés számú állandó lakossággal is rendelkezik a településrész. A Városerdő szabad strandján fürdőzésre, horgászatra, kajak, kenu és vízibicikli kölcsönzésre is lehetősége van, a pihenni és kikapcsolódni vágyó kirándulóknak.

A szépen kialakított és berendezett "kis" vendéglő emeleti szintjén, minden igényt kielégítő lakrész került kialakításra, amely a vendégek elől teljesen elzárható.
A szórakozni vágyó embereket először egy külső terasz fogadja, amely a forró nyári napokon kiépített, bármikor zárható terasszal kibővíthető.
A téli időszak is kedvező feltételeket biztosít az oda látogatók számára, hiszen egy kellemes, nagy légterű szórakozó hely lett felépítve, amely minden korosztály számára megfelelő pihenést és kikapcsolódást nyújthat.
Több programokat is szoktak itt szervezni, amely kicsiknek és nagyoknak is egész napos kikapcsolódást jelent. Ezen rendezvények lebonyolításakor is szeretettel várják a tulajdonosok az éhes gyomrú embereket. Mindezek mellett, minden nap nyitva tart a vendéglő, minden nap meleg étellel várják az ott lakókat, illetve az éppen ott nyaralókat. Hosszú évek óta teljes kapacitással működik, amely nagyon jó befektetést jelenthet az új tulajdonos számára.
Az éttermen és a kiszolgáló helyiségen tovább haladva érkezünk a teljesen felszerelt konyhába, ahol az új tulajdonosa teljes berendezéssel együtt veheti át az ingatlant. Az udvaron lévő játszótér is az ingatlan tartozéka. Igény szerint magyar és amerikai biliárdasztal, csocsó asztal és egy 1000 szám lejátszására alkalmas zenegép is található a vendéglőben.

A vendéglátó egységben található:
- első kiszolgáló egység 35 m2
- rendezvény terem 25 m2
- fedett terasz 55 m2
- raktár 4,5 m2
- felszerelt konyha 3,5 m2
- iroda 5 m2
- első bekerített terasz 60 m2
- férfi, női, személyzeti mosdó

A lakás:
- nappali 8,75 m2
- galéria 10 m2
- 3 szoba
- 2 tároló
- 1 fürdőszoba

A fűtést gáz-konvektor, illetve elektromos fűtőtestek biztosítják a hideg napokon, valamint az ingatlan udvarán találunk egy szolgáltató által kihelyezett gáztartályt, amelyről az egész évi fűtés és főzőgáz biztosított.
Az ingatlan építési módja könnyűszerkezetes, melynek falait egy 10 cm-es szigeteléssel láttak el.

A vendéglátó helyiséget a lakható területtel együtt ajánlom családoknak, akik lehetőséget találnak egy jól jövedelmező vállalkozás beindításához, illetve folytatásához, hiszen az ingatlannal mindent megkaphatnak, amely biztonságot jelenthet a jövőre nézve. Valamint vállalkozóknak is, akik meglátják azt a pluszt az ingatlanban, amely jelen állapotban is eléggé jövedelmezően működik.

Ammenyiben felkeltette az érdeklődését az ingatlan, vagy szeretné megtekinteni, hívjon a hét bármely napján!
Szentléleki Tamás 06/70 457-4392. alacsony fenntartás, berendezett, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, erkély, melléképület, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, közvetlen vízpart, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Városerdő, Gyula Városerdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET5877784


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET5877784

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Gyula, vároerdei (Gyula Városerdő) vendéglátói 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A vendéglátói ingatlanról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 193 m², míg a hozzá tartozó teleké 614 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A vendéglátói ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 111 399 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 54%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5877784. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Városerdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.