star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Harta

  • 350 m²

    alapterület
  • 2 160 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó üzleti Harta

  • 350 m² alapterület
  • 2 160 m² telek

  • Eladó üzleti Harta

  • 350m²


Ár:

69 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2014
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Hartán az 51-es főút mellett a Kolbászházként ismert ingatlan eladó!
A 2014-ben épült épület két funkcióra épült. Az egyik felében hentes, füstölt áru bolt működött a hozzá csatlakozó meleg konyhás büfével és vizesblokkokkal.
A másik épületrészben húsfeldolgozó üzemelt, főleg töltelékáru, kiemelten kolbász készítése és füstölése történt itt. Az üzemi területen a működéshez szükséges kiegészítő helyiségek is megtalálhatók, mint az előkészítők, 3 db hűtőkamra, öltözők, vizesblokkok, raktárak, füstölők, iroda.
Az épület központi fűtési rendszere BAXI gázkazánról működik. A meleg víz ellátás a gázkazánnal fűtött 1 db 300 l-es pufferttartályból és a tetőre telepített napkollektorból biztosított. A nagyobb helyiségek klímával ellátottak.
A nagy padlástér beépítési lehetőséget nyújt lakások vagy vendégszobák kialakítására.
Az épület padlóburkolata 30x30 cm-s csúszásmentes és sima felületű greslappal burkolt. A nyílászárók műanyagok, a homlokzaton hőszigetelő üvegezéssel.
Az épület előtt gyephézagos térkővel kirakott parkoló épült. A parkolóba elektromos autó töltő lett telepítve, mely nem az ingatlanhoz tartozik.
Az ár tartalmazza a konyha és a büfé berendezését.
Az ingatlan összközműves, 3x63A elektromos áram bekötéssel rendelkezik.
Az ingatlan fél éve áll kihasználatlanul. Nagyon jó műszaki állapotú épület, elhelyezkedése és mérete miatt sok célra hasznosítható.


Elhelyezkedés

Harta


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6590242


Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6590242

Kovács László  kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Kovács László kalocsaiingatlan.hu

Az iroda további hirdetései
Az üzlethelyiségről 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 350 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 160 m². További jellemzői: az építés éve 2014. Az üzlethelyiség ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 197 143 Ft. Az ingatlant Kovács László kalocsaiingatlan.hu referens a Kovács László kalocsaiingatlan.hu irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6590242. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Harta ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.