star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Herend

  • 1 100 m²

    alapterület
  • 13

    szoba
  • 3 800 m²

    telek

Vételár:

300 millió Ft

Eladó üzleti Herend

  • 1 100 m² alapterület
  • 13 szoba
  • 3 800 m² telek

  • Eladó üzleti Herend

  • 1 100m²


Ár:

300 000 000 Ft

Építés éve
1984
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja a Veszprém megyei Herend központjában jelenleg is üzemelő 13 szobás, sok lehetőséget rejtő panziót és a tulajdonos családi házát!

Az épület 3810 nm-es telken terül el, kb 1100 nm alapterületen, melyben 13 szoba található, 2 különböző kategóriában méret szerint és mindegyikhez saját fürdőszoba van. A szobák 2-4 fő elszállásolására alkalmasak, a jelenlegi kialakítás alapján.
2023-ban jelentős fejlesztések történtek az ingatlanban:
minden szoba hűtő-fűtő klímaberendezést kapott, ezek gazdaságos üzemeltetéséhez 18 kW-os napelem telepítése is megtörtént!
A meleg konyhás étteremhez 18 db asztal tartozik és 55 fő befogadására alkalmas, klimatizált.
A parkban található 32 nm-es fedett medence, körülötte napozós rész ágyakkal és egy fedett terasz is. A kertben elegáns vizes sziget, növényekkel, és a tó aranyhalakkal teszi teljessé panzió bájosságát. Az aktív pihenést, a sportolást a park zárásaként a fitnesz rész biztosítja, ahol szabadtéri edzőgépek állnak a vendégek rendelkezésére.
A PANZIÓ udvarában 20 gépkocsi számára a parkolási lehetőség biztosított. A szobák fűtést konvektorok biztosítják.
A panzió tranzit útvonal mentén, a 8-as főúton, a Veszprémet Zalaegerszeggel összekötő szakaszon, Veszprém közelében található.
A családi vállalkozás 1990 óta várja vendégeit, jó állapotú, folyamatosan karbantartott épület együttes.
Ennek a jól menő vállalkozásnak a kialakítása minden részletében az igényességet tükrözi. A panzió átvétele, üzemeltetése egyik napról a másikra megvalósítható, tehát azonnali bevételt eredményezhet. A vendéglátás tekintetében (szállás és étterem) Herenden ennek a panziónak nincsen konkurenciája!
Kiváló választás befektetők részére!

Amennyiben a LIDO HOME által kínált PANZIÓ felkeltette érdeklődését, keressen a megadott elérhetőségeimen!
LIDO HOME - ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Fürdőszoba
4m²
Szoba
35m²
Szoba
35m²
Erkély
2m²
Szoba
4m²
Terasz
30m²
Konyha
40m²

Elhelyezkedés

Herend


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6464613


Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6464613

Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó herendi szálloda 13 szobával rendelkezik (ebből 13 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 800 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A szálloda ára 300 millió Ft, négyzetméter ára 272 727 Ft. Az ingatlant Sticker Viktória referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6464613. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Herend ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.