star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hévíz

  • 540 m²

    alapterület

Vételár:

157,16 millió Ft

Eladó üzleti Hévíz

  • 540 m² alapterület

  • Eladó üzleti Hévíz

  • 540m²


Ár:

157 164 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Hévízen, kiváló infrastruktúrával , tökéletes felszereltséggel ELADÓ egy panzió és étterem , kettő az egyben. Az étterem azonnal indítható, mindennel felszerelt, hűtőkamrától, a sütőkön, mosogatókon, előkészítő pultokon át bárpulttal,két teremmel, két külső terasszal - összesen 120 fő étkeztetésére alkalmas. Az étterem felett található a panzió, melynél az 1. emeleten nappali, 2 hálószoba, étkező, hatalmas konyha és 1 fürdőszoba található. A tetőtérben 4 szoba és 2 félszoba található, 4 fürdővel WC-vel. A déli oldali szobákban klíma van.

Az árban a teljes étterem felszerelése benne van illetve a panzió bútorai.

Csak komoly érdeklődőket várunk!!!! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 290316


Elhelyezkedés

Hévíz, Központhoz közel


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5624450


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5624450

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései
A szállodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 540 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A szálloda ára 157,16 millió Ft, négyzetméter ára 291 044 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herzog Gyöngyvér referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5624450. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.