star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Hévíz

  • 929 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

750 millió Ft

Eladó üzleti Hévíz

  • 929 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó üzleti Hévíz

  • 929m²


Ár:

750 000 000 Ft

Építés éve
1936
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Eladó egy felújított, lifttel, saját konyhával, étteremmel rendelkező, jelenleg is üzemelő **** Szálloda Hévízen, amely ideális lehetőséget kínál befektetőknek vagy vállalkozóknak. A szálloda 20 szobával rendelkezik, így nagyobb csoportok vagy turistacsoportok elhelyezésére is alkalmas.Az ingatlan a négy szinten összesen 929 m2 alapterülettel rendelkezik, amely lehetőséget ad a vendégek kényelmes elhelyezésére. A szobák tágasak és modern berendezéssel lettek ellátva, így a vendégek maximális kényelmet élvezhetnek.Az ingatlan egy 3194 nm-es telek területén helyezkedik el, amely lehetőséget ad további fejlesztésekre vagy bővítésekre. A telek beépíthetősége 30%, így alkalmas társasház építésére is. A kiváló elhelyezkedése miatt könnyen megközelíthető és a városközponttól is csak néhány percre található.Az ingatlan ára 750 000 000 HUF, ami kiváló befektetési lehetőséget jelent. A szálloda jelenleg is működik, így az új tulajdonos azonnal profitot realizálhat.Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Vegye fel velem a kapcsolatot, hogy megtekinthesse az ingatlant és további információkat kaphasson!
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: VL064458-IN


Elhelyezkedés

Hévíz, Kossuth Lajos utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578745


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6578745

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó hévízi (Kossuth Lajos utca) szálloda 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A szállodáról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 929 m². További jellemzői: az építés éve 1936, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A szálloda ára 750 millió Ft, négyzetméter ára 807 320 Ft, ami a hévízi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6578745. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hévíz ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.